VIP INTERVJU

Božidar Milovanović: Imao sam simpatije prema Ilijani i dok je Dika bio u vili!

Božidar Milovanović svojim zavođenjem, dokazao je publici da važi za jednog o najvećih šmekera.Sada je progovorio o svemu samo za naš portal.

Tvoj odnos sa Dinom, a kasnije i sa Milicom, dočekan je oprečnim komentarima, što tvojih cimera, ali i gledalaca. Da li su ljubavne afere koje si ostvario sa obe takmičarke, bile samo marketinški trik da se priča zavrti oko tebe?

-Nemam taktiku, tako da nije marketinški trik. Pokušao sam sa obe, ali neke stvari su me razočarale i kod Dine i kod Milice, uzeće u obzir da su mi propale veze napolju preko glave, i da mi je dovoljno jedno razočaranje.

Da li imaš tremu pred večerašnji parograf i da li se plašiš da će se večeras otkriti nešto što će mnoge šokirati, a možda i razočarati?

– Nemam tremu i ne plašim se, jer odgovori koji bi mogli meni drage ljude da razočaraju su moja prošlost.

Koje je tvoje mišljenje o odnosu Izabele i Slađe, ali i Lakića, na čijoj si strani?

– Od ovde tri osobe, Lakić mi je najdraži. U dobrim sam odnosima i sa Slađom i sa Izabelom, a što se tiče njihove priče i konflikata ne mešam se, to je njihova stvar.

Imali smo prilike da ispratimo sinoćna dešavanja na žurki i tvoje zbližavanje sa Ilijanom, koja važi za jednu od najatraktivnijih devojki u vili.Da li je alkohol učinio svoje ili je Ilijana takmičarka sa kojom želiš da ostvariš možda intimniji odnos?

-Već sam imao simpatije prema njoj, ali sam imao gard zbog Dike, takođe mi je delovala kao hrabra devojka koja želi da bude sama. Ipak, ona je lepa, zgodna, pametna i mudra devojka. Bićemo zajedno pa šta nam Bog da.

Facebook Comments