VIP INTERVJU

DANIELA BORAČEVA: Na Grand televiziji nema cenzure, inspiriše me porodica!

Autorka i urednica emisije „Desetka“ iako iza kamere obožavana je među fanovima poznatih ličnosti ali i kolegama. Ona se trenutno nalazi na odmoru, a specijalno za naš portal rešila je da odgovori na pitanja koja su vas interesovala. Daniela Boračeva je priznala ko joj je najveća inspiracija, ali i ko bira destinacije za egzotična putovanja.

Kako si došla na ideju da pokreneš emisiju „Desetka“

“Desetka“ je projekat, koji je nastao kao potreba da se na duhovit i analitičan način iskomentariše sve ono što čini šou-biznis svakodnevicu. Kako ide već dve sezone, širio se spektar tema pa je igrom slučaja pored zabavne i analitičke uloge „Desetka“ dobila i neku vrstu edukativnog karaktera. Ne malo puta pretresala sam i teme, koje su vezane za kulturu i politiku, a glumci, umetnici i političari veoma često zauzimaju mesta na našim listama.

Da li si zadovoljna saradnjom sa Grand televizijom ?

Danas kada je cenzura prisutna u svim medijima, ja mogu da se pohvalim da sa njom nemam problema. Saradnjom sa “Grand TV” sam prezadovoljna jer na prvom mestu imam slobodu da svoju emisiju uređujem kako ja želim. Na “Grand TV” nema crnih lista i zabranjenih gostiju, pruža mi se mogućnost da budem kreativna, a to je osnov za uspešan projekta na televiziji koja se isključivo bavi zabavom.

13814665_10206640918729857_1049966875_n

Radiš iza kamere i pored svog fantasticnog izgleda, da li ćemo te uskoro videti na malim ekranima možda?

Ideja da stanem i ispred kamera postoji, ali u ovom trenutku o tome ne smem i ne želim da pričam. U poslu kojim se bavim tajanstvenost je poželjna, ako ni zbog čega drugog onda zbog konkurencije ;)))

Šta te najviše inspiriše?

Na svakodnevnom nivou ispiriše me porodica, moje ćerke i suprug. Kada je u pitanju posao ispiracija se nalazi gotovo na svakom koraku jer domaća estrada ne miruje.

Ko ti je u poslu najveća podrška?

Najveća podrska mi je moj suprug, koji i pored svog jako stresnog posla stoički trpi svako moje loše raspoloženje, svaki pad i svako „Ja stvarno ne mogu više“.

Da li si nekada rekla „Ma dosta je odustajem od svega“ ?

Kažem to ponekad i nekoliko puta u toku jednog dana, ali nikad nisam to ozbiljno mislila. Lavica sam i u horoskopu i u životu, a naše bitne karakteristike su borbenost i želja za dominacijom, a tada nema odustajanja.

13816815_10206640922649955_1205684895_n

Često obilaziš razne egzotične destinacije, šta najčesće donosis kući sa putovanja?

Ne najcešće, nego uvek donosim magnete, koliko god to banalno zvučalo , a kao pretpostavljam i svaka žena, volim da kupim dobar komad garderobe, uglavnom biram brendove, koje se ne prodaju kod nas.

Ko bira gde ćete putovati, ti ili tvoj suprug?

Uvek pažljivo planiramo i biramo destinacije gde ćemo putovati. Njegov posao zahteva dosta putovanja i koristimo svaku priliku da to uradimo zajedno. Oboje obožavamo putovanja i maksimalno uzivamo u tome.

Da li imaš savet za naše čitateljke koja je tajna formula za uspešan brak?

Kljucna reč je strpljenje. Mene stvarno treba trpeti, ponekad sam stvarno teska…Tako da to pitanje treba postaviti mom suprugu, on zna recept!

13817081_10206640927370073_1463037868_n

Gde sebe vidiš za deset godina?

U maloj kućici pored mora…mislim da će mi do tada biti dosta televizije.

Osoba koju ti predlažeš za intervju, i zbog čega? Šta bi je pitala?

Predlažem vam moju koleginicu sa Grand TV Ivanu Đorđević, zato što je vrlo zabavna, duhovita i svakako jako interesantna žena za razgovor. A pitala bih je prvo:”Kako postigneš sve u jednom danu?”

Aleksandar Marković

Facebook Comments