VIP VESTI

DIRLJIV SUSRET DVE ZVEZDE: Lady Gaga i Cardi B su se konačno upoznale na dodeli Grammy nagrada! (FOTO+VIDEO)

Možda im je za to trebalo nekoliko sati, ali Lady Gaga Cardi B konačno su se susrele na dodeli Grammy nagrada.

Fanovi dveju zvezda odavno su upoznati sa činjenicom da se pevačice međusobno poštuju i podržavaju, a upravo je ta njihova podrška ono što je izazvalo buru javnosti i završilo na naslovnim stranama širom sveta prošle godine, nakon što se otkrilo da je Cardi B pevala Gagin čuveni hit Bad Romance na školskoj predstavi kada je bila klinka.

Vodeći se tom činjenicom, njihov konačni susret ostavio je sve u nestrpljenu da saznaju da li će zvezde i profesionalno sarađivati jednom u budućnosti, obzirom da je Gagin menadžer početkom 2018. godine rekao da do kolaboracije neće doći, makar ne u skorije vreme, zbog pevačicinog prenatrpanog rasporeda i kako je izjavio, „razlike u umetničkim vizijama“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga Now ? (@ladygaganownet) on

Ipak, nije poznato o čemu su zvezde razgovarale na dodeli, ali kamere su zabeležile da su neko vreme ćaskale zajedno i pretpostavlja se da su izrazile divljenje jedna prema drugoj.

Cardi je oduvek bila jako otvorena u vezi svoje ljubavi i divljenja koju oseća prema Gagi, pa je tako 2016. godine twitt-ovala- Kada sam bila tinejdžer Lady Gaga je promenila moj život, inspirisala me je da budem svoja i drugačija! 

Gaga je dve godine kasnije odgovorila na ovaj twitt i napisala – Volim te, Cardi. 

Obe zvezde su na sinoćnoj dodeli dobile po 5 nominacija, a na kraju je Cardi uzela samo jednu, dok je Gaga dodelu napustila sa tri nagrade.

Facebook Comments