HOROSKOP

DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU, 11. MART!

OVAN

POSAO: Očekuje vas miran dan na poslu. Možete da završite dosta važnih stvari i da budete veoma vredni i posvećen. Iako je nedelja to vam ne predstavlja problem, volite svoj posao.

LJUBAV: Stabilna situacija na polju ljubavi vas umiruje. Nemate briga kada je u pitanju ovaj segment vašeg života. Partner vam je veran i posvećen i dobro se osećate kada ste zajedno.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate. Ne očekuju vas bilo kakvi novi problemi na ovom polju. Prija vam aktivnost u svakom smislu, na svežem vazduhu i napolju se najbolje osećate.

BIK

POSAO: Nećete imati previše obaveza. Čeka vas prilika da uživate u vikendu i da se konačno malo opustite. Uživajte u nedeljnom danu koji je ispred vas i nemojte da se opterećujete.

LJUBAV: Dolazi vam sudbinski susret sa osobom sa kojom možete da imate veoma stabilnu emotivnu vezu. Ljubav vam kuca na vrata. Potrudite se da prihvatite nalet emocija koji vas obuzima.

ZDRAVLJE: Imate dovoljno energije za sve. Dobro se osećate u svojoj koži i nemate nikakve tegobe. Zadovoljni ste svojim životom generalno i u vama vlada mnogo pozitivne energije.

BLIZANCI

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, očekuju vas neke povoljne okolnosti. Faktor sreće vas prati. Moguće je da ćete uspeti da sklopite neki nov dogovor koji vam je jako važan.

LJUBAV: Partner ima utisak da ste iz nekog razloga hladni prema njemu. Moguće je da ste samo okupirani drugim stvarima. Nemojte ga zapostavljati. Pokažite mu da vam je i dalje stalo do zajedničke sreće.

ZDRAVLJE: Kada je u pitanju zdravlje možete da imate manje tegobe vezane za sistem organa za varenje, želudac vam je osetljiv i dosta hrane vam jednostavno ne prija. Posavetujte se sa lekarom.

RAK

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite poslovima vezanim za trgovinu ili komunikaciju Možete da očekujete neki manji uspeh. Ostvarićete ciljeve koje ste sebi postavili i osetićete se dobro zbog toga.

LJUBAV: Deluje vam da je osoba koja vam se dopada zauzela distanciran stav prema vama. Niste sigurni kako da nastavite kontakt sa njom a da ne ugrozite svoj osećaj ponosa.

ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima bi mogli da vas opterećuju tokom današnjeg dana pa povedite računa o tome. Vreme je da se posvetite svom zdravlju i stvaranju boljih navika.

LAV

POSAO: Očekuje vas manja uplata novca koja će vas svakako obradovati. Pred vama je pozitivan poslovni dan. Iako je nedelja postepeno dolazite do nekih važnih pomaka.

LJUBAV: Ne očekuju vas veće promene na ovom polju. Moguće je da se pomalo i dosađujete danas. Ukoliko ste slobodni, postoji osoba sa kojom želite flert ali je danas nećete videti.

ZDRAVLJE: Ne osećate se dobro. Posetite lekara. Zdravlje vam je sada prikazano kao prilično slaba tačka pa je važno da se potrudite da povedete računa o generalnom stanju svog organizma.

DEVICA

POSAO: Niste dovoljno skoncetrisani i motivisani. Nedostaje vam energije. Nije vam preterano povoljan dan za posao. Pokušajte da ostavite po strani obaveze i da se danas malo odmorite.

LJUBAV: Hvata vas osećaj melanholije kom ste inače skloni. Niste zadovoljni situacijom na emotivnom planu, a nemate dovoljno inicijative da nešto promenite. Pred vama je nešto teži dan.

ZDRAVLJE: Umorni ste u svakom smislu i fizički i psihički. Potrebno vam je neko vreme koje ćete posvetiti sebi i regeneraciji svojih izvora energije. Danas neka vam bude zdravlje na prvom mestu.

VAGA

POSAO: Očekuje vas dan u kom ćete biti okupirani poslovnom organizacijom. Važno vam je da neke stvari postavite na svoje mesto. Spremni ste da radite više sati kako bi došli do dobrih rezultata.

LJUBAV: Distancirali ste se od voljene osobe i nemate više istu dozu emocija prema njoj. Moguće je da tugujete za nekim prošlim vremenima i da vam zapravo eko od bivših nedostaje.

ZDRAVLJE: Stopala su vam osetljiva. Povedite računa o tome da sebi obezbedite udobnu obuću. Ako ste često na visokim štiklama to bi moglo da počne da vam smeta na neki način.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da se oslonite na obećanja koje vam dao neko od vaših saradnika. Povoljan je dan za posao. Ostvarićete sve ono što ste imali u planu bez većih komplikacija i problema.

LJUBAV: Niste spremni za ozbiljnu vezu. Flertujete sa osobom koja vas gleda više prijateljski. Nema konkretnih promena kada je u pitanju polje ljubavi sve vam nekako više lebdi u vazduhu.

ZDRAVLJE: Problemi sa cirkulacijom su naglašeni kod vas a krvotok je inače jedna od vaših slabih tačaka. Ukoliko smatrate da ima potrebe za tim, porazgovarajte sa svojim lekarom.

STRELAC

POSAO: Ukoliko imate razvijene ambicije ka poslovnom napredovanju, očekuje vas veoma zanimljiv dan. Moguće je da ćete doći do novih informacija koje će pozitivno uticati na vas.

LJUBAV: Dolazi vam poznanstvo preko poslovnog okruženja. Ako vam se dopada Devica, nemojte da očekujete previše. Moguće je da će se ona nakon nekog vremena distancirati od vas.

ZDRAVLJE: Problemi sa kičmom su mogući, pa povedite računa o tome. Posetite fizijatra sa kojim se možete posavetovati oko nekih vežbi ili tretmana koji bi mogli da vam budu od pomoći.

JARAC

POSAO: Putovanje u inostranstvo vam dolazi veoma povoljna razrešenja za posao. Pred vama je dobar dan. Možete da očekujete da će sve okolnosti da idu vama na ruku. Bićete zadovoljni.

LJUBAV: Zatvorili ste u sebe i ne puštate nikoga da vam se približi. Ako želite novu vezu, potrebno je da budete malo slobodniji. Potrebno vam je neko vreme da shvatite šta zapravo osećate.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kada je u pitanju zdravlje, na ovom planu je pred vama generalno dobar dan. Ne biste trebali da imate ni jedan razlog za brigu. Opustite se i uživajte!

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas pozitivna razrešenja na polju finansija. Nema naglašenih problema na ovom planu. Možete da očekujete da će u narednom periodu biti neki važan rasplet događaja.

LJUBAV: Otvara vam se mogućnost za neku tajnu vezu u kojoj možete dobiti emocije koje ne dobijate od trenutnog partnera. Niste planski došli do te situacije, ali sada kada se dešava- prija vam.

ZDRAVLJE: Sklonost ka alkoholu je naglašena. Pazite da ne preterate jer bilo koji vid poroka ne može nikako da bude dobar za vaše zdravlje. Budite spremni da se malo ograničite po tom pitanju.

RIBE

POSAO: Povoljan je dan ako se bavite nekim javnim poslom ili ako radite sa velikim brojem ljudi. Pred vama je jako dobra atmosfera u kojoj će vaša pozitivna energija doći do izražaja.

LJUBAV: Pred vama su veoma važna razrešenja na emotivnom planu! Možete pokrenuti vezu koja će voditi do braka i stvaranja porodice! Srećni ste i zadovoljni pored novog partnera koji vam jako prija.

ZDRAVLJE: Problemi sa vidom su naglašeni kod vas još iz ranijeg perioda, a sada se pogotovo treba posvetiti njihovom rešavanju kako ne bi kasnije došlo do dodatnih komplikacija.

 

ASTROUSLUGE

Facebook Comments

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment

Polls

Da li gledate rijaliti?

View Results

Loading ... Loading ...

VIDEO MESECA: