VIP VESTI

DRUGAČIJE OD SVEGA ŠTO JE DO SADA RADIO: Vuk Mob predstavio novu pesmu i spot u kome se pojavljuje njegov rođeni brat! (VIDEO)

Naš popularni reper, Vuk Mob, predstavio je novu pesmu „Klub ili kafana“ za koju je snimio i visokobudžetni spot, svetske produkcije, koji je sudeći po prvim reakcijama odmah po objavljivanju osvojio publiku.

– Što se pesme tiče vidim da je ljudi prihvataju jer je drugačija od svega što sam do sada radio, iskreno nisam ništa manje očekivao, bez lažne skromnosti i drago mi je što je ovakav projekat izašao na IDJ-u jer mislim da će doživeti svoj pun potencijal – izjavio je Vuk Mob povodom izlaska nove pesme za IDJ TV.

U spotu je korišćena fenomenalna scenografija u IDJ produkciji, koja podseća na svetsku, a posebnu pažnju je privukao i misteriozni gost koji peva deonicu u narodnjačkom maniru. S obzirom da nije poznata ličnost, Vuk je odgonetnuo o kome je reč.

– Gost u pesmi je moj sada već prijatelj, Igor Alijevic, koji je inače pevač samo ne komercijalne vrste. Hteo sam da uradim nešto drugačije s pesmom, jer danas svi forsiraju poznate pevače i pevačice u takvim projektima, mada mislim da je to više zbog činjenice što sami ništa ne mogu da postignu.

Zanimljivo je i to da se u spotu pojavljuje Vukov rođeni brat,.

Moj brat je osoba koja ne voli preterano kamere i ceo taj svet, ali ovde se super snašao – izjavio je reper.

Pogledajte…

Facebook Comments