VIP VESTI

EDITORIJAL KOJI ĆE VAS OSTAVITI BEZ DAHA: Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger krase novu naslovnu magazina Vogue! (FOTO+VIDEO)

Iako je napustila tenis 2016. godine, Ana Ivanović ima pune ruke posla. Bivša teniserka nedavno je postala ambasadorka Unicefai PlaySighta a sada krasi naslovnu stranu nemačkog izdanja magazina Vogue!

Nekadašnja prvakinja sveta u tenisu, na naslovnoj strani nalazi se zajedno sa suprugom, profesionalnim fudbalerom Bastianom Schweinsteigerom.

Ana i Bastian venčali su se 2016. godine, a u 2018. su dobili prvo zajedničko dete. U februarskom izdanju magazina zaljubljeni par odao je tajnu njihovog zajedničkog života.

– Kada pronađete ljubav svog života naravno da mora postojati ljubavi, ali pored toga su podjednako važni poštovanje i razumevanje – izjavila je Ana.  – Takođe je važna i komunikacija jer na kraju krajeva, to je ono najvažnije.

U promotivnom videu na youtube-u Ana je izjavila da se sa svojim suprugom oseća sirguno i kao kod kuće, a Sebastian je naveo da najviše voli da provodi vreme sa njom i bebom.

Mi smo porodica i iskreni smo jedni prema drugima, svakog dana sam zahvalan jer provodim dane u troje – otkrila je ona.

Februarsko izdanje nemačkog Vogua imaće dve naslovne strane, a pored Ane, drugu naslovnu takođe krasi teniserka Angelique Kerber koja je nedavno završila na drugom mestu u takmičenju na Hopman kupu izgubivši od Roger Federer i Belinda Bencic.

Facebook Comments