VIP INTERVJU

ELVIN KADRIĆ: Moj talenat je fudbal, sve ostalo je došlo spontano!

U vilu je ušao kao takmičar jednog muzičkog programa, želeo je sebe da predstavi u najboljem svetlu. Po ulasku u rijaliti iza sebe je ostavio karijeru, ali kako kaže, zbog nje je I prihvatio novu avanturu.Otkriva kakvo mišljenje ima o sukobu majke I ćerke sa Nikolom, ali I kome nije mesto u vili.

Elvine, ti si pre svega jedna multimedijalna licnost. Van vile si se ,pored pevanja, bavio i modelingom, ali si dosta ucestvovao u sportskim aktivnostima. Kakvu sliku mislis da saljes iz vile sada?

– Moj prirodni talenat je fudbal, a sve ostalo došlo je spontano. Tako sam nadogradio sebe da budem multimedijalna ličnosti. Prava slika u pravom smislu, sve što sam pokazao I što pokazujem to je zrelost, ozbiljnost, odgovornost, humanist prema svako biću u kući, komunikacija, inteligencija, što je najbitnije. Imam puno strpljenja u datom trenutku, sve ove osobine koje sam nabrojao govore o psihologiji čoveka.

Mnoge su pokusale da te osvoje, ali koja takmicarka je tebi zapala za oko?

– Trenutno u kući je jedna za mene, ali ću pričekati još malo.

Buduci da si po ulasku u vilu rekao da si dosao u rijaliti da se odmoris, od cega se to ovde tacno odmaras i sta je zapravo tvoj cilj vili?

– Kada čovek prođe dosta stvarnikoje su bitne u životu za razvoj psihe I fizike, rast uz starije ljude, uz njihova iskušenja, ja sam učio da senim sve ono što mi se ponudi. Odmaram se od stvarnih situacija kao na primer računi, stanje u državi, tuge, jadi, šta se sve danas nudi. Mi u vili smo oslobođeni I tog života. Moj cilj da budem ono što jesam, originalan, da ljudi nauče da u životu nije sve onako kako je isplanirao, već da moraju uvek imati rezervni plan.

Da li postoji neko koga bi rado video sada, sta ti nedostaje u vili?

-Želeo bih videti svog dedu. U vili je kod mene sve okej.

Vazis za timskog igraca, uvek priskaces u pomoc kad treba, ali I ne drzis cesto jezik za zubima. Da li je to tvoja taktika, ili ?

– Ja imam osećaj kada treba da ućutim, onda kada ja mislim da treba, kada osetim to. To mi nije taktika, već kao što sam već rekao, human sam I želim to da istaknem kao moju osobinu kroz takve radnje.

Od svih tvojih cimera u vili, kome nije mesto tu, ko se najmanje snašao?

– Po mom mišljenju, najmanje su se snašle vise njih, kao što su Milica, Natalija, Saška, ima ih još, ali one najmanje.

 

Koje je tvoje mišljenje o odnosu između Slađe I Izabele, ali I Lakića, na čijoj si strani?

– Ne verujem nikome od njih, spremni su na sve zvog novca. Ne bih dalje da komentarišem, time sam sve rekao.

Neki tvoji cimeri su rekli da si pravi folirant, čak I tebi bliski, po ćoškovima govore da si nadmen, kako komentarišeš to?

– To je istina za njih I niko je ne može promeniti. Možda zato što ni ne znaju priču, ne znaju osetiti šta osobi treba.

Facebook Comments