VIP VESTI

GASTOZ OTKRIO TAJNU: Volim žene koje su glavne u vezi!

Gastoz nam je otkrio da on voli žene koje su glavne u vezi žene koje zvocaju, stalno misle na svoj izgled, koje su ljubomorne ali ne voli žene koje su duhovite!!!…Gosti u studiu odgovaraće na potanja da li muškarcima brzo dosade partnerke koje ne znaju da kažu ne i u svemu im udovoljavaju. Je l žena treba da se oslanja na muškarca, ili su takve žene muškarcima postale naporne i nezanimljive (vole li muškarci samostalne žene)?

Da li je presudan fizički izgled, činjenica je da su atraktivne žene uvek na ceni i privlače mušku pažnju. Dakle, privlaci li muskarce fasada, lepo lice,zgodno telo ili traže nešto drugo?Da li je tacno da muskarci imaju dvostruke standarde prema zenama kada je izbor partnerki u pitanju i prave razliku izmedju onih za ‘zabavljanje’ i ženidbu?

Muški stereotip opisuje ženu koja treba da bude ‘tri u jedan’.. Uvek doterana, sjajna domacica i vatrena u krevetu…Je l i dalje vazi taj trend? Ili se tu nešto promenilo?

Da li su po njima danasnje devojke,zene, previse pod uticajem medijskih trendova? I da li zene previse zive Seks i grad kojeg ovde realno u Srbiji nema?

Da li misle da preterana samostalnost zena dovodi do toga da je sve manje pravih brakova,sve manje dece,jer se zene vode parolom da sve mogu same i da im ne treba partner?

> Voditelj Drina Pešić
> TV Naša 14.10.2018 u 15h

Facebook Comments