VIP VESTI

GEST VREDAN NAKLONA: Seka Aleksić nakon uspešnog koncerta oduševila mnoge onim što je priredila za Daru Bubamaru! (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić održala je sinoć pravi spektakl u prepunoj Štark Areni! Sve je bilo popunjeno do poslednjeg mesta, a pevačica nije mogla da sakrije svoju sreću što su njeni fanovi pevali gotovo svaku pesmu sa njom u glas! Ona se više puta zahvaljivala svojim fanovima, porodici, prijateljima, te je u jednom momentu čak otkrila i svoju tajnu iz mladosti. Ona je vrlo emitivno sa publikom podelila svoju želju koju je imala kao mala a to je da upravo ima takvu publiku i da njen najveći životni oslonac, tačnije njena majka bude sa njom! Nakon koncerta Seka je i sama sumirala utiske, te je i pozvala fanove da dođu i na koncer Dare Bubamare koji će se održati sledeće subote u Štark Areni!

-Hvala vam što ste mi ispunili snove i pokazali koliko volite ono što radim. Dragi moji, sledeće subote 21. Aprila pozivam vas sve da podržite Daru, kao sto ste sinoć podrzali mene! – napisala je Seka!

Facebook Comments