VIP VESTI

Istorijski diskografski album: Staša Brajović nagrađen je prestižnom muzičkom nagradom!

Poznati kantautor Staša Brajović koji je stekao veliku popularnost objavivši album pod nazivom ,,43“ za produkcijsku kuću City Records, koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda, odlukom publike i medija nagrađen je Oskarom popularnosti u čak dve kategorije: ,, Album godine“ i ,, Istorijski diskografski album“!
U kraljevačkoj hali sportova održan je VI Kraljevski muzički festival koji je od ove godine preimenovan u Kraljevski Oskar popularnosti i predstavlja godišnju dodelu priznanja istaknutim muzičarima, novinarima, najgledanijim televizijskim emisijama iz regiona.
 
Staša Brajović koji već uspešno promoviše pesme na mnogim televizijama i radio stanicama, kako kaže, novi album je posvetio svojoj pokojnoj majci, koja je inače i pisala pesme. 
 
,,Moram priznati da sam veoma srećan jer je publika  pozitivno reagovala na moj nastup prilikom dodeljivanja ovog počasnog priznanja medija i publike. Još na prve taktove, počeli su da pevaju sa mnom u horu i prepoznaju stihove njima omiljene pesme ,, Gromovi“. “ rekao je kantautor i dodao ,, Ovaj album je posvećen ženi koja je bila prisutna u mom životu, koja me je naučila pravim životnim vrednostima, mojoj majci. Mi muškarci nikada nećemo priznati da smo dečaci u majčinim očima. Ja sam to tek kasnije shvatio i zato sam ove pesme izneo iskrenom emocijom posvetivši svim ženama sveta i naravno, jačem polu jer će se svako pronaći u njima“.
 
Muzičko priznanje na ovom festivalu dobili su mnogi izvođači: pop pevačica Nevena Božović, Indira Forza, pevač Bojan Marović, Dejan Marinković pop jazz interpretator, Lapsus bend, Leon i drugi.
Facebook Comments