ZANIMLJIVOSTI

KOJA JE NAJSLIČNIJA: Ove devojke pokušavaju da postanu prave Barbike! (FOTO)

Barbie lutka oduvek je bila omiljena među devojčicama širom sveta, a svaka je barem u nekom trenutku poželela da izgleda baš kao popularna igračka.

Duge noge, plava, duga kosa i plave oči, stidljivi osmeh i uzak struk tajna je Barbie efekta i mnogima ideal ženske lepote. Ove devojke rešile su da stvar uzmu u svoje ruke i učine sve što je u njihovoj moći da prekopiraju autentični Barbie look.

#1 Angelica Kenova – iz Rusije, poznata je po tome što ima identične mere kao Barbie, a to je 99 cm u grudima, 45 cm u struku i 83 cm u bokovima.

#2 Dakota Rose – izgleda i oblači se kao Barbie, a postala je popularna u Kini i Japanu, gde je čak nekoliko puta bila na televiziji i to sve zahvaljujući savetima o postizanju Barbie izgleda.

#3 Venus Palermo – ima 15 godina, živi u Londonu i poznata je po svojim Youtube videima, tema je kako postati dvojnica Barbike.

#4 Liliy Cole – radi kao model često imitirajući Barbie, a postala je uspešna zahvaljujući porcelanskoj koži i krupnim očima.

#5 Alodia Gosiengfiao – živi na Filipinima, a zarađuje oblačeći se kao poznati junaci iz serija i igrica.

#6 Charlotte Hothman – ima 24 godina i na svoj Barbie izgled potrošila je čak 10 hiljada funti! Pored toga malo bogatstvo je uložila u svoj roze garderober i kolekciju unikatnih lutaka.

#7 Valeria Lukyanova – dolazi iz Ukrajine i verovatno je najpoznatija barbika na planeti. Osvojila je brojne nagrada zahvaljujući svojoj bizarnoj lepoti uključujući titulu Miss Diamond Crown of The World.

#8 Victoria Wild – doživela je najekstremniju transformaciju na našoj listi. Ova Letonka iskeširala je čak 30 hiljada funti kako bi postala kopija plastične ikone.

Koja devojka je po vašem mišljenju najsličnija neprirodno savršenoj Barbie?

Facebook Comments