PROMO

NAKON VELIKOG USPEHA PESME „VAGON“ I U LOS ANĐELESU, KANTAUTORKA BIXY SNIMILA NOVU PESMU „TO JE TAKO“, KAO I SPOT!

Biljana kaže da je bilo jako zabavno na samom snimanju spota, jer je u njemu učestvovalo dvadesetak ljudi, od kojih su gotovo svi učesnici bili njeni prijatelji, kolege i dugogodišnji saradnici. Ovoga puta potpisuje muziku, tekst, aranžman, scenario, scenografiju, režiju i stajling. Kao stalni članovi njenog tima su Bojan Bojović, sa kojim stvara i uobličuje i zvuk i sliku, kao i Robert Danilović, njen stalni šminker i frizer. Međutim, kako umetnica ističe, uvek prvo za sve svoje nedoumice konsultuje svoju rođenu sestru, koju često zove svojim alter egom.

Inače, svoj prvi i kantautorski projekat – CD pod nazivom „Neuništiva“ objavljuje 2009-e godine. Album je objavila Nacionalna izdavačka kuća PGP-RTS. Nakon debitanskog albuma objavljuje još dve pesme, „Neću plakati“ iste godine, kao i „Kad žena pije“ 2010-e.

Nizale su se pesme kao što su „Srce od čelika“ , a pesma dve godine kasnije dobija internacionalnu nagradu za najbolju pop-fank kompoziciju Akademia Awards 2016-e u Los Anđelesu. Nekoliko meseci kasnije po drugi put osvaja internacionalnu nagradu Akademia Awards za najbolju pop pesmu „Otrov i lek“.

Nastavila je da snima, osvaja nagrade i uživa u svojoj muzici družeći se sa publikom.

Početkom ove godine objavljuje svoju 20-u autosku kompoziciju pod nazivom „Vagon“ , čiji je autor teksta multimedijalni umetnik Nenad Škundrić. Pesmu i spot posvetili su svim žrtvama nasilja. Takođe, i ova pesma osvaja ponovo prestižno priznanje Akademia Awards za najbolju pesmu meseca juna.

Sada je snimila novu pesmu zajedno sa spotom, čiji vam link dostavljamo u nastavku teksta. A ne sumnjamo da će i ova pesma osvojiti neko priznanje.

Facebook Comments

About the author

Redakcija Magazin Balkan EU

Add Comment

Click here to post a comment