VIP VESTI

NE PRESTAJE DA OBARA REKORDE: Ariana Grande proglašena ženom godine, ali zbog njenih najnovijih fotografija pljušte uvrede! (FOTO)

Ariana Grande je definitivno izdominirala ove godine. Od odličnog povratka singlom No Tears Left to Cry, do #1 albuma Sweetener, pa do masivnog hitaThank U, Next, i sve to propraćeno burnim ljubavnim životom. Zato je proglašena Billboard ženom godine, zbog čega ovog meseca krasi naslovnicu njihovog magazina.

Međutim, editorijal koji je uradila za Billboard dobija sve više negativnih komentara. Mladu pevačicu kritikuju za rasno nepoštovanje jer na fotografijama deluje da ima mnogo tamniji ten nego što ima prirodno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billboard (@billboard) on

Inače, ove optužbe su počele da se šire društvenim mrežama nakon što je objavljen njen novi spot za pesmu Thank U, Next, u kojem joj je ten za nekoliko tona tamniji, pa u pojedinim scenama deluje kao osoba tamnije rase.

Iako je brzo postao viralan, zbog čega je sasvim realno da postane i najbolji video 2018. godine, spot za Thank U, Next  dobio je kritike i od strane LGBTQ+ zajednice, tvrdeći da je uvredljiv za transrodne osobe, zbog pojavljivanja njenog igrača Scotta Nicholsona obučenog kao ženu na početku videa, i da je anti-queer.

Zbog ovih optužba, portal koji je originalno objavio članak, morao da ukloni ime novinara koji ga je napisao, jer je dobio brojne pretnje smrću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billboard (@billboard) on

Ipak, Ariana se nije oglašavala ovih povodom niti na bilo koj način odgoovorila na ove optužbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Billboard (@billboard) on

Facebook Comments