PROMO

OLIVERA JEVTIĆ RAMONA: Budite radosni i neka vaši snovi budu izvor vaše unutrašnje istine!

Istinska duhovnost je večito postojanje – njeni zakoni deluju nezavisno da li neko veruje u njih ili ne (kao npr. zakoni karme i reinkarnacije). Duhovna učenja – Večne Mudrosti, opisuju kako je nastao i deluje svemir i čovekovo mesto u njemu. U sasvim praktičnoj primeni duhovna učenja predstavljaju umeće delovanja energijama koje potiču iz najviših duhovnih izvora.

Istinska duhovnost prevazilazi okvire nacionalne i religijske pripadnosti, polnosti ili boje kože. Zato bi se, u najkraćem, duhovnosti mogla definisati i kao “snažno prisustvo dominantnog duhovnog karaktera koji se izražava načinom mišljenja u kojem prevladava mudrost, odabirom reči u kojima prevladava Ljubav, životnim stilom u kojem prevladava Unutrašnja i Spoljašnja Harmonija”.

Duhovnost govori o stvarima do kojih je svima stalo: o svrsi i smislu života, o miru, zdravlju, sreći, ljubavi, odnosima, o životu i “smrti”. Buđenje duhovnosti kod pojedinca, stoga nije tek prolazna, usputna pojava, već neminovnost vremena u kojem živimo.

Ukoliko zaista želimo držati uzde vlastite sudbine u svopstvenim rukama, neophodno je, ne samo poznavati univerzalne zakonitosti, već i upoznati i menjati samog sebe kroz vladajuću Energiju Ljubavi Svetla – to je ključ duhovnog i ovozemaljskog razvoja, to je put i proces samospoznaje i samorazvića.

Upravo zato, Duhovna nauka o čoveku – Učenje Veličanstvene Sile KAMO – večno aktivnog duhovnog plamena postojanja, u centar svog Učenja stavlja Čoveka samog. Kroz osnovna tri principa Učenja: iscelenje, samorazviće i (samo)odbrana daju se mogućnosti isceliti, otpustiti, razrešiti ne samo lični tereti, već i teret duhovnog porodičnog nasleđa koje nosimo.

Neophodan deo puta samorazvića čini i primena Apolonskih duhovnih tehnika i veština: Meditacije KAMO i Ples Anđela. Kroz meditacije na Kvalitete Duha (ima ih ukupno 12, a naša dva dominantna su data kroz mesec i godinu rođenja što čini okvir naših ličnih sudbinskih snaga i zamki, slabosti), osvetljavamo kvalitete duha dajući im prostora za pozitivno ispoljavanje njihovih aspekata u svakodnevnom životu.

Ovo neposredno, lično iskustvo transcendencije, budi Radost Ispunjenosti unutar nas. Našu ličnu radost – potpuno nezavisnu od drugih. A ta vrsta Radosti je odlučujuće mjerilo autentičnosti duhovnog života i predstavlja njegov vrhunac.

Zato, budite radosni i neka vaši snovi budu izvor vaše unutrašnje istine!

S ljubavlju, RAMONA

Olivera Jevtić Omoromana

Vodeći duhovni učitelj Apolonskih Svetlosnih Paralelnih Znanja

Facebook Comments