VIP VESTI

OVO JE NJENA GODINA: Jovana Jeremić sa fanovima podelila emotivnu poruku! (FOTO)

Voditeljka i urednica Happy televizije Jovana Jeremić iz poštovanja prema svojim fanovima voli da podeli emotivne trenutke sa njima! Tako je bilo i ovaj put kada je podelila porodičnu fotografiju, uz emotivnu poruku nakon koje retko ko može da ostane ravnodušan!

-Hristos se rodi! Srećan Božić svima. Da ga proslavite uz najmilije sa puno ljubavi!Ako je sloboda govora,misli i kretanja najskuplja vrednost, onda je porodica najbitnija vrednost u životu svakog pojedinca. Nikakve nagrade, popularnost, uspeh ne mogu nadomestiti porodicnu srecu. Nemojte se zavaravati! Negujmo porodicu da bi nam, kao društvu, sve bilo mnogo bolje. Uvek je samo jedan sistem vrednosti koji je pravi, ne dozvolite da nam nemoral i razvrat predstavljaju kao nešto što je u redu i prihvatljivo. Nije! I nikd neće biti! Samo je jedan pravi sistem vrednosti, onaj ciji znacaj nikad ne prolazi i koji ostavlja trag u vrememu za navek.♏♌❤??- napisala je ona.

 

 

IZVUKLA PARICU!

Jovana je ove godine bila srećne ruke te je izvukla paricu u česnici. Kako narod veruje onaj ko nađe paricu, provešće celu godinu u sreći, zdravlju i blagostanju!

 

Facebook Comments