PROMO

SASVIM NOVO PAKOVANJE: Rakija je promenila izgled, ali ne i ukus!

Rakija je jedan od najpoznatijih tradicionalnih srpskih proizvoda, koja ima posebnu simboliku u našem narodu. Od skoro je u prodaji rakija u kesici, tako da u svakom trenutku ljubitelji ovog srpskog brenda, mogu imati „čašicu“ pri ruci. Inovativno je to što je mala zapremnina 0,03l, dostupna za svaki džep.

Željko Miličević, čija je ideja da na ovaj način pakuje rakiju, kaže da je na našem tržištu ideja inovativna, ali da je ovo apsolutni hit u Nemačkoj i Hrvatskoj: „Rakija je naš najjači brend. U ponudi imamo šest vrsta rakije: od šljive, dunje, kajsije, travaricu, viljamovku i medovaču.

Posebno treba istaći kvalitet i dizajn pakovanja. Na kvalitetnom pakovanju je i posebno osmišljen izgled kesice za svaku vrstu rakije.

Ovaj proizvod dostupan je u nekoliko prodavnica u Beogradu, a očekuje se da bude dostupno svuda: na trafikama, pumpama, i u prodavnicama. Gospodin Željko sa svojim partnerom gospodinom Stojanom Stankovićem, kaže da se celokupna ideja odnosi na to da je došlo vreme da i mi Srbi upakujemo proizvod, učinimo ga interesantnim, kako ne bi nudili samo sirovinu.

Ovaj proizvod je nešto potpuno drugačije i sigurno će osvojiti ne samo naše tržište, već i region i svet.

Facebook Comments