VIP VESTI

SERIJA PLJAČKI NA ESTRADI: Zoranu Pavić napao lopov, jedva izvukla živu glavu!

Pored Saše Popovića, sina Sinana Sakića i pevačice Jelene Kostov, koji su pre nekoliko dana opljačkani, i Zorana Pavić se našla na meti lopova.

– Izašla sam iz vozila, torba mi je bila na ramenu, telefon u ruci, neverovatnom silinom momak mi je svukao torbu sa ramena, tako da sam ja udarila u auto. Vikala sam „Upomoć policija!“ – ispričala je Zorana u emisiji „Exkluziv“. Zorani su u pomoć pritekli momci koji su se našli na licu mesta, uhvatili lopova i vratili pevačici torbu.

– Ja im se i ovom prilikom obraćam, da se nekako jave. Niti su hteli da ih vodim na piće, niti da ih častim. Zaista su mi spasli život – kaže pevačica i otkriva da bi potrčala za lopovom da nije bila na štiklama.

– Ja sam bila zatečena, telefon mi je ispao, hvala bogu nije mu bilo ništa – kaže Zorana i dodaje da se lopov ne bi usrećio.

– S obzirom na to da nisam folk diva, već pop pevačica, razočarao bi se kada bi otvorio novčanik, još bi bio ljut – rekla je Zorana kroz smeh, koja je inače poznata kao veliki šaljivdžija.

 

 

Facebook Comments