BACI PET

TIJANA BOGIĆEVIĆ: VOLELA BIH DA IMAM SPOSOBNOST ČITANJA TUĐIH MISLI!

Karijeru je započela kao prateći vokal Vlade Georgieva, dok su joj veću popularnost donele pesme „Tražim“ i „Još jednom“ koja je inače duetska pesma sa Aleksom Jelićem.
Predstavljala je Srbiju na pesmi Evrovizije 2017-e godine.

Sada kada je konačno objavila album, kaže da živi skromnije jer je u „Čudo“ dosta uložila. Kako u same pesme, tako i u dizajn omota, pa osim u prelepim pesmama, možete uživati i u fanstastičnom limitiranom pakovanju. U životu sve što radi, radi s ljubavlju. To se i prepoznaje u svakoj njenoj pesmi. Muzika je njen život i ništa osim nje ne postoji kao alternativna opcija kojom bih mogla da se bavi i da od toga živi. Radije će raditi ono što voli, a živeti skromnije, nego baviti se poslom koji joj „ne pripada“, a koji bi joj možda doneo veću materijalnu sigurnost.

Ovog petka u rubrici „BACI PET“ je Tijana Bogićević .

Da li više voliš kišne ili snežne dane?
– Snežne, jer ih ima uglavnom manje.
Najviše volim sunčano vreme, nebitno da li je toplo ili hladno. Volim šetnju u lepoj garderobi. Za to su potrebni idealni uslovi.
Koga ne bi volela da vidiš na svojoj rođendanskoj zabavi?
– Samo da je veselo! Svako ko je u negativnom raspoloženju bez namere da to promeni, nije dobrodošao.
Kada si poslednji put poželela da nekome udariš šamar?
– Ne sećam se da sam ikad to poželela. Nekada su ljudi znali da me izbace iz takta, ali moram priznati da im poslednjih godina to sve teže polazi za rukom.
 Kada bi na ulici našla torbu punu novca, da li bi vratila vlasniku novac ili zadržala za sebe?
– Naravno da bih vratila, uz napomenu da mi po zakonu pripada 10 posto!
Da li bi volela da imaš sposobnost čitanja tuđih misli i zašto?
– Daaaa! Svaki put kad je neki poslovni sastanak u pitanju. I naravno samo ako bi to moglo da se uključi i isključi jer ponekad mi je i mojih misli previše, a kamoli tuđih!


Facebook Comments