VIP VESTI

VELIKI POVRATAK GRUPE TWINS: Evo gde su i šta rade Manuela i Neša!

Grupa Twins, koju čine brat i sestra Nebojša Kostrešević i Manuela Đurović, snimili su novi album posle deset godina pauze i odsustva sa muzičke scene, saznaje Kurir.

Poznati po ekscentričnom ponašanju i izgledu, često šaljivim numerama i brojnim duetima sa pevačima narodne muzike bili su izuzetno popularni od sredine devedesetih pa sve do 2008. godine, kada su se povukli. Neša i Manuela u poslednje vreme dosta su radili na pripremama novog albuma i spotova i jedva čekaju da svoju kreativnost predstave publici.

„Gotov je ceo album posle 10 godina, ali planiramo da izbacujemo pesmu po pesmu narednih nekoliko meseci“, kaže Manuela za Kurir, dok Neša kaže da nisu menjali stil.

„Prva pesma koja dobija spot se zove ‘Hej, ludice’. Ima neku svoju priču, i mešavina je više muzičkih pravaca, što je inače nama svojstveno“, rekao je pevač, napominjući da će prvi singl izaći krajem novembra.

Od 1993. godine grupa Tvins objavila je devet albuma i dve kompilacije, a njihovi najveći hitovi su „Stari panj“, „Motori“, „Trideset dana robije“, „Stara bagra“, „Noć u Beogradu“, a posebno mesto zauzima „Plavi slon“, kog su snimili sa Erom Ojdanićem.

kurir

Facebook Comments