REALITY

VOLI IVANIU: Mastor otkrio ŠKAKLJIVE DETALJE njegovog ŽIVOTA VAN KAMERA! (FOTO)

Bivši učesnik sedme sezone raskošne vile „Parova“ Džonatan Mastor ne prestaje da intrigira javnost i nakon njegovog izlaska iz zabavno-humorističkog programa.

S obzirom na to da je on osvojio dobar plasman, i da je prošlo određeno vreme nakon njegovog napuštanja raskošnog kompleksa, on je speciijalno za portal Hepi televizije otkrio kakav život vodi van kamera.

– Moj život van kamera je malo čudan zato što mogu da radim bilo šta, a da niko me ne vidi. Rijaliti mi je doneo mnoge pozitivne stvari u životu, mnogo ljudi me prepoznaje na ulici, traže fotografije, imam dosta poslovnih ponuda, i moj kanal na Jutjubu dobro ide – priznaje on.

Pošto je Mastor po prirodi društven tip, on je kazao sa kojim cimerima iz rijalitija je ostao u kontaktu.

– Sa Aleksandrom, Ivaniom, Milijem, Požgajem, Ilijanom, Dariom – kaže Džonatan.

U poslednje vreme se vode speklacije između njegovog odnosa sa lepoticom iz Šipova Ivaniom Bajić, jer su upravo ovi bivši cimeri nedavno objavljivali zajedničke fotografije iz ludog provoda u kom su bili nedavno, pa nam je Mastor otkrio kakav je njegov odnos sa atraktivnom crnkom.

– Odnos sa Ivaniom je super, puno je volim kao prijatelja, i postala mi je baš draga. Lepo vreme smo proveli u Beogradu,ona će doći ovde i kada budem snimao novi spot – otkriva bivši učesnik „Parova“.

Za sam kraj on je specijalno za portal Hepi televizije rekao svoje dalje planove.

– Planiram da završim fakultet i upišem master, snimim 5 pesama dva posta, i počnem posao kao DJ. Radiću kao glumac, snimaću reklame i filmove – završava Mastor.

Facebook Comments