PROMO

ALBUM “INTIME” POMERA GRANICE: Maya Berović kakvu do sada nismo čuli i videli! (FOTO+VIDEO)

Regionalna muzička zvezda, Maya Berović je posle dve godine pauze od objave poslednjeg albuma “Seven” konačno obradovala svoju publiku novim projektom.

Naime, popularna pevačica je u proteklih godinu dana predano radila na svom novom albumu “Intime” koji se sastoji od deset novih pesama i isto toliko visokobudžetnih spotova, za potrebe čije ekranizacije je obišla Evropu i Južnu Ameriku.

Maya je na mapi svojih snimanja uvrstila lokacije od Dominikanske Republike do Nemačkog grada Kelna, gde je u najvećem “Candy” muzeju na svetu snimila spot za pesmu “Bonbon”.

View this post on Instagram

Taguj prijatelja sa kojim prvi zelis da cujes #Intime 🥰🍀

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

 

Pored već proverene ekipe koju čine Jala Brat i Buba Corelli, Majine tekstove i aranžmane potpisuju i novi autori, grupa Caneras, koji su ovog puta zaduženi za veći broja pesama.

Ovaj album je nešto na čemu sam posebno radila i vodila računa bas o svakom detalju. Uloženo je mnogo energije, vremena, truda i brojnih drugih elementa, ali uspela sam da napravim ono što sam želela, a u tome su mi pomogli pored već poznatih autora i moji novi saradnici. Mladi su, a sa mnogo energije pomogli su da moj san postane stvarnost. Ne želim mnogo da pričam, već hoću da čujem šta moje bebe kažu o novim pesmama – rekla je Maya povodom izlaska svog novog albuma.

Publika sada može da uživa u pesmama:

1. Intime

2. Honey

3. Moto

 

4. Breme

5. Lalala

6. Bonbon

7. Verna ko pas

 

8. Niko kao on

 

9. Kunem se u nas

10. Niko ne zna

Sudeći po prvim reakcijama javnosti Majin trud i rad se isplatio, pa je i ovog puta sa novim projektom napravila pun pogodak.

Nakon što je objavila album, Maya se putem društvenih mreža obratila emotivnom porukom svojoj publici:

Dragi moji, zelim da se obratim svima vama koji ste uz mene godinama, vama koji volite sve ono sto radim i vama koji mi pruzate nesebicnu podrsku iz dana u dan, iz godine u godinu..Samo rijeci zahvalnosti su malo za sve to, i u zelji da vam se oduzim, a iz ljubavi prema muzici, vrijeme je da vam predstavim nesto na cemu smo vrijedno radili prethodnih mjeseci i sa nestrpljenjem cekali ovaj momenat.

Za vas je tu, konacno, moj novi album!

Nadam se da ce vam se svidjeti, da cete uzivati kako u pjesmama tako i u spotovima i da ce vam muzika, koliko je to moguce, skrenuti misli sa svih ovih ruznih desavanja koja su nas zadesila. U ovako otezanim okolnostima za sve, pa i za nas, nas rad i posao valja ostati pozitivan i kroz muziku vam prenjeti tracak tih pozitivnih vibracija.

Kada ovo sve konacno prodje, druzicemo se i na koncertima, a do tada uzivajte sigurni u svojim domovima i uz moje pjesme. I ne zaboravite.. ako mracite – mracno je, ako sijate – sjajno je.

Volim vas! 

View this post on Instagram

Dragi moji, zelim da se obratim svima vama koji ste uz mene godinama, vama koji volite sve ono sto radim i vama koji mi pruzate nesebicnu podrsku iz dana u dan, iz godine u godinu..Samo rijeci zahvalnosti su malo za sve to, i u zelji da vam se oduzim, a iz ljubavi prema muzici, vrijeme je da vam predstavim nesto na cemu smo vrijedno radili prethodnih mjeseci i sa nestrpljenjem cekali ovaj momenat. Za vas je tu, konacno, moj novi album! Nadam se da ce vam se svidjeti, da cete uzivati kako u pjesmama tako i u spotovima i da ce vam muzika, koliko je to moguce, skrenuti misli sa svih ovih ruznih desavanja koja su nas zadesila. U ovako otezanim okolnostima za sve, pa i za nas, nas rad i posao valja ostati pozitivan i kroz muziku vam prenjeti tracak tih pozitivnih vibracija. Kada ovo sve konacno prodje, druzicemo se i na koncertima, a do tada uzivajte sigurni u svojim domovima i uz moje pjesme. I ne zaboravite.. ako mracite – mracno je, ako sijate – sjajno je. Volim vas! ❤️❤️❤️❤️❤️ Uzivajte

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on

 

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment