VIP NEWS

ASISTENT REALITY ZVEZDE GREŠKOM OBJAVIO NJENU FOTOGRAFIJU BEZ PHOTOSHOPA: Khloe Kardashian besna, preti tužbama!? (FOTO+VIDEO)

Neobrađena fotografija reality zvezde, Khloe Kardashian nedavno je isplivala na društvene mreže i brzinom svetlosti je postala hit na internetu.

Naime, fotografija je nastala dok je Khloe pozirala kraj bazena u leopard bikiniju, a svi su ostali šokirani time što nije do savršenstva uređena u photoshopu.

Međutim, baš zbog reality zvezda i njen tim uporno pokušavaju da uklone ovaj trenutak sa društvenih mreža, a navodno prete i tužbama.

Fotografija Khloe je snimljena tokom jednog porodičnog okupljanja pa ju je greškom objavio jedan od asistenata, bez autorizacije. Khloé na fotografiji izgleda prelepo, ali reč je o pravu vlasnika autorskih prava da želi uklanjanje slike koja nije namijenjena objavljivanju – stoji u saopštenju za medije, iako je svima jasno da Khloe ne želi se vidi koliko zapravo retušira svoje fotografije.

Ubrzo nakon toga se oglasila i sama Khloe.

Ovo sam ja i moje telo, neobrađeno i bez filtera. Fotografija koja se pojavila ove nedelje je lepa, ali kao neko ko se borio sa svojim telom celog života, kad neko napravi fotografiju sa lošim osvetljenjem, neprijatno ti je, a nije uhvatila tvoje telo tako da ga prikaže kakvo zaista jeste nakon toliko truda, i podeli je sa svietom, mislim da imam svako pravo da tražim da se ne deli dalje, nebitno da li sam ja u pitanju ili neko drugi – započela je Khloe dodajući:

Iskreno, pritisak, stalno ismevanje i osuđivanje celog mog života da moram biti savršena i prilagoditi se tuđim standardima kako bi trebalo da izgledam bilo je preveliko za izdržati. “Khloe je debela sestra”, “Khloe je ružna sestra”, “On joj nije pravi tata jer izgleda toliko drugačije”. “Jedini način kako je mogla da izgubi sve kilograme je operacija”. Treba li da nastavim? – napisala je ona u objavi pored videa u kojem je snimila svoju figuru.

Volim dobar filter, dobro osvetljenje i malo uređivanja tu i tamo. Moje telo, moja slika, kako želim da izgledam i šta želim da podelim to je moj izbor. Niko drugi ne može više da odlučuje ni osuđuje šta je prihvatljivo, a šta nije. Znajte da vidim i razumem sve vas koji osećate stalan pritisak i ne osećate se dovoljno savršeno. Svakog dana mi porodica i prijatelji govore koliko sam lepa, a taj osećaj treba da dođe iznutra. Svi smo jedinstveni i savršeni na svoj način. Shvatila sam da ne možemo da nastavimo da pokušavamo da se uklopimo u tuđe okvire savršenstva koji su nam nametnuti, samo budite svoji i srećni.