VIP NEWS

BESAN I OGORČEN URINIRAO PO NAGRADAMA: Kanye West žestoko isprozivao i optužio NBA i muzičku industriju za rasizam! (VIDEO)

Planetarno popularni američki reper, Kanye West je na svom Twitter profilu žestoko isprozivao NBA i muzičku industriju, čime je šokirao svetsku javnost.

Naime, on je između ostalog naveo da se uskraćivanju autorskih prava mora stati na put, kao i da ni NBA ni muzička industrija ne mogu da postoje bez tamnoputih Amerikanaca – optužujući tako vrhove ovih organizacija za rasizam i govoreći da njima upravljaju belci.

Kanye je u nizu tweet-ova istakao da belci na vrhu ovih organizacija pokušavaju da umanje uticaj tamnoputih Amerikanaca i da preuzmu zasluge za njihov uspeh, dotakavši se i svojih autorskih prava, optužujući Universal Music da kontroliše njegove “masterse” i da ne želi da ih otključa za prodaju, prenosi nova.rs

Plaše se da mi daju mogućnost da kupim svoje masterse jer se plaše da ću to zapravo i uraditi, znaju da imam toliko para – rekao je on u jednom od tweet-ova, a u želji da iskaže svoju ogorčenost i bes, Kaye je snimio video na kome urinira po jednoj od svojih Grammy nagrada.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment