VIP NEWS

BESNA MAJKA NIJE MOGLA DA SE SUZDRŽI: Melania Trump javno isprozivala profesorku svog sina! (FOTO)

Prva dama Sjedinjenih Američkih Država Melania Trump ponovo se našla u žiži javnosti, ali ovoga puta zbog nečeg nesvakidašnjeg, bar kada je ona u pitanju.

Naime, Melania je nedavno napravila pometnju u medijima kada je opomenula profesorku sa Univerziteta Stanford Pamelu Karlan koja je tokom saslušanja u procesu opoziva Donalda Trumpa napravila šalu na račun imena njihovog sina Baron-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Barron Trump🔹 (@barruntrump) on

Profesorka je tokom saslušanja istakla razliku između monarhije i demokratskih vlada kada je spomenula Trump-ovog sina praveći šalu o razlici između predsednika i kraljeva, prenosi CNN.

Predsednik može svog sina da nazove Baron, ali ne može da ga proglasiti baronom – rekla je Karlan kojoj prva dana nije na ovo ostala dužna.

Melania je Pameli poručila da bi trebalo da se stidi zbog takve izjave.

Maloletno dete zaslužuje privatnost i treba da bude van politike. Pamela Karlan, trebalo bi da vas je sramota vašeg besa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korištenja deteta – napisala je ljuta Melania Trump na Twitteru.

Nakon toga oglasila se i Karlan koja se izvinila i rekla da je pogrešila.

Volela bih da se predsednik izvini za stvari koje je radio i koje su pogrešne, ali ja žalim što sam to rekla – navela je Karlan.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment