VIP NEWS

BEZ USTRUČAVANJA PROGOVORILA O TEMAMA O KOJIMA MNOGI ĆUTE: Madonna otkrila kako je počela da masturbira! (VIDEO)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda svih vremena, Madonna je na društvenim mrežama podelila prvi trailer za svoj biografski film “Madame X“, čija je premijera najavljena za 8. oktobar.

Iako se moglo pretpostaviti da će film biti pun kontroverzi, Madonna je to i sama nagovestila u video snimku koji je podelila sa svojim fanovima.

Naime, ona je pored teasera objavila i video snimak na kojem puši cigaretu dok čita scenario svog filma u kojem opisuje kako je i kada naučila da masturbira.

Otkrila sam masturbaciju kada sam imala 19 godina. Jedna plesačica je pokrenula tu temu. Pitala je: ‘Imaš li dečka?’. Gledala sam je kao da govori arapski. ‘Ne krivim te, masturbacija je mnogo prijatnija’, rekla je. Koncept masturbacije nije mi ni pao nikada na pamet. ‘Nemoj mi reći da se ne samozadovoljavaš?’. Pitala sam kako se to radi pa mi je opisala. Otišla sam kući i probala da masturbiram te večeri. Svršila sam i shvatila – to je ono što bi ljudi trebalo da osećaju tokom seksa. Devojka koja mi je rekla da postoji masturbacija bila je moj spasitelj – pročitala je Madonna zaključivši:

Ništa u životu ne uzimajte zdravo za gotovo.

Pogledajte.