VIP NEWS

BIO JE BESKUĆNIK, A ONDA SE POJAVIO ON: Dwayne Jonson priredio posebno iznenađenje čoveku koji mu je promenio život! (VIDEO)

Mnoge svetske zvezde pre nego što su postale poznate živele su na rubu egzistencije, a jedan od njih je i sada najplaćeniji holivudski glumac, Dwayne Jonson poznatiji kao The Rock.

Naime, Dwayne je tokom tinejdžerskog perioda bio siromašni beskućnik, a u tim teškim trenucima pomogao mu je bivči rvački menadžer Bruno, kojem glumac to nikada nije zaboravio.

On je sada svom dugogodišnjem prijatelju predivno iznenađenje kupivši mu automobil vredan 30 hiljada dolara.

The Rock je na svojim profilima na društvenim mrežama objavio snimak razgovora sa Brunom o tome kako ga je primio u svoj dom kada nije imao gde da ode, naglasivši da mu je upravo on kupio prvi automobil.

Međutim, Bruno ovog puta nije ni slutio šta ga očekuje.

Srećan Božić, Bruno. Pošto si mi ti kupio prvi automobil, smatram da bih sada mogao da ti vratim uslugu tako što ću da ti kupim nov automobil, koji nema pukotinu na zadnjem sedištu – našalio se glumac.

Kada smo moja majka i ja deložirani sa Havaja, poslan sam u Nashville da živim s ocem, ali kada sam sleteo tamo, saznao sam da neću živeti sa njim. Bruno me primio kod sebe, iako je tada živeo u malenoj sobici jednog motela. Devet godina kasnije kada sam imao samo sedam dolara u džepu i tek započinjao rvačku karijeru, ponovno me primio kod sebe, jer nisam imao gde da živim. Tvoja dobrota je promenila putanju mog života. Ne mogu dovoljno da ti se zahvalim na onome što si učinio kada sam imao 15 godina. Imao si puno pravo da kažeš da ne znaš tog klinca i da ne želiš da živiš sa njim, ali ipak si me primio. Bruno, puno mi to znači jer mi je to promenilo život. Volim te i zahvalan sam. Hvala ti što si mi pomogao da kupim svoj prvi auto, a sad ti imam prilike reći: ovo je tvoj novi auto – poručio je glumac The Rock svom starom prijatelju, čime ga je ganuo do suza.

Nikad nko za mene nije uradio ovako nešto. Volim te – rekao je Bruno.