VIP NEWS

“BIO SAM TEŠKO BOLESTAN, TO NE BIH POŽELIO NIKOME”: Dino Merlin po prvi put progovorio o jednom od najtežih perioda u životu! (FOTO)

Regionalna muzička zvezda, Dino Merlin je gostujući u emisiji “U svom filmu” otkrio mnoge do sada nepoznate detalje iz svog života.

Ovom prilikom slavni kantautor se između ostalog prisetio i dana kad je radio u fabrici ležajeva Vogošća i zapisivao pesme na masni papir.

Sprdali su se sa mnom jer sam pisao pesme – istakao je on, dodajući da im je uvek odgovarao kako će ga jednog dana gledati na televiziji.

Novac koji je zaradio uložio je u studio i privatno snimio album dok je ostalo, kako se kaže, istorija.

Dino Merlin koji je rođen 1962. godine u Sarajevu sa knedlom u grlu se prisetio i ratnih dana, kad je gledao kako mu umiru kolege, prijatelji i menadžer.

Bila je lutrija kad izađete napolje hoćete li se uopšte vratiti – rekao je on .

Pevač se osvrnuo i na bajkovitu priču sa svojom suprugom Amelom Dervišhalidović, čiji su roditelji bili protiv njihovog braka, pa ju je kako kaže “ukrao”, a da je ljubav pobedila govori i činjenica da su sada zajedno više od četiri decenije.

On je priznao i da je krajem 90-ih razmišljao da se povuče sa muzičke scene, otkrivajući detalj koji niko do sada nije znao:

Ovo ću prvi put reći, u jednom periodu svog života bio sam teško bolestan. Imao sam tešku depresiju, to ne bih poželio nikome. To se manifestovalo tako da me ništa nije interesovalo – ni život ni smrt. To je bio period kad sam bio biljka. Svašta mi je tada padalo na pamet, razmišljao sam i da napustim muziku. No, odlučio sam da nastavim i 2000. snimio sam album “Sredinom”, na koji sam jako ponosan – otkrio je iskreni Dino Merlin, koji je istakao i kako se nada da će veći koncerti biti mogući 2022. godine.