VIP NEWS

BIZARNOM FOTOGRAFIJOM ŠOKIRALA JAVNOST: Emily Ratajkowski pokazala “šiške ispod miške”! (FOTO)

Planetarno popularna manekenka, Emily Ratajkowski poznata je po javnom izražavanju svojih feminističkih stavova, ali sad je to učinila na jedan drugačiji način – njeni pratioci sigurno su bili zaintrigirani kad im je pred očima sevnula fotografija na kojoj s ponosom pokazuje malje ispod pazuha,ali uz važnu poruku.

Dajte ženama mogućnost da budu sve što žele i višestruke koliko god mogu. Napisala sam esej za američki “Harper’s Bazaar” o važnosti ženskih prava da biraju (kako da se oblače, šta objavljuju na društvenim mrežama, da li da se briju ili ne) – pohvalila se atraktivna glumica i model.

 

“Give women the opportunity to be whatever they want and as multifaceted as they can be.” I wrote an essay for @harpersbazaarus about the importance of women’s right to choose (how she dresses, what she posts, if she decides to shave or not) no matter what influences have shaped the way she presents herself. Do your thing ladies, whatever it might be. Link in bio.

2.1m Likes, 81.6k Comments – Emily Ratajkowski (@emrata) on Instagram: “”Give women the opportunity to be whatever they want and as multifaceted as they can be.” I wrote…”

U tekstu je istakla da sve žene zaslužuju da budu tretirane sa dostojanstvom i poštovanjem, bez obzira na koji način se one predstavljaju svetu.

Ja se često depiliram, ali ponekad puštam malje na svom telu i zbog toga se osećam seksi – otkrila je Emily.

U tekstu je, između ostalog, podsetila da je učestvovala u protestu u Vašingtonu zbog izbora Breta Kavana za sudiju Vrhovnog suda u Americi (čoveka koji je pokazao ogromno nepoštovanje prema ženama), a onda bila i uhapšena. Na kraju, mediji su izveštavali o tome koju majicu je nosila, a ne o onome što je suština.

Uprkos nebrojenim situacijama u kojima sam se osećala osramoćeno, ponekad grozno zbog igranja sa seksualnošću, bio je dobar osećaj igrati se sa svojom ženstvenošću. I dalje je – kaže Emily.

Završila je apelom da se devojkama i ženama da izbor i pravo da budu ono što zaista žele da budu.

Njena objava na Instagramu za samo 15 sati je dobila više od milion i po lajkova. Međutim, do sada je dobijala i brojne kritike na račun retorike i stavova – da ona zapravo nije nikakva feministička ikona. Na udaru je bila njena fotografija sa Kim Kardashian na kojoj su obe u toplesu sa srednjim prstom usmerenim ka gledaocu, kao i njeni “pseudo-intelektualni stavovi”.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment