VIP NEWS

BOLNA ISPOVEST SLAVNE MANEKENKE: Hailey Bieber otvorila dušu o Justinovom odvikavanju od droge! (FOTO+VIDEO)

Hailey Bieber, manekenka i supruga muzičke superzvezde Justin Biebera, je tokom gostovanja u podcastu “Victoria’s Secret Voices” otvorila dušu o periodu odvikavanja od zavisnosti svog supruga, po prvi put otkrivši kako se osećala tada.

Naime, Hailey je priznala da joj je ovaj težak period probudio sećanja na njenog oca, Stephen Baldwia, koji je imao sličnih problema kao njen suprug.

Ne samo moj tata, već i mnogo drugih članova porodice sA njegove strane se bori se sa različitim stvarima. Moj tata je uvek bio otvoren po pitanju svoje zavisnosti i to sam uvek cenila kod njega. Uvek sam bila jako, jako bliska sa njim. On je bio otvoren u vezi sa tim zašto je trezan i zašto je važno da mi ne postanemo zavisnici. Takođe, pokazao nam je kako izgleda čovek koji je zavisan od alkohola i kako do toga uopšte dolazi – istakla je manekenka dodavši:

Morala sam ponovo da se vratim u prošlost i da se suočim sa zavisnošću od droge. Opet su tu bili neki mračni prostori i vratiti se u njih bilo mi je izuzetno teško – priznala je ona.

Tokom svoje ispovesti Hailey je otkrila i kako je izgledao period života dok se Justin borio sa zavisnošću.

Tada sam ga često pitala kako se nosi sa tim. Bilo je trenutaka kad bih se sva unervozila, pa bih pitala Justina da li je u redu da to radi, jer sam znala da je već imao trenutke u životu kada mu to nije bilo u redu i kada je prolazio kroz svoja mračna stanja. Ali on ima dobru samosvest kada je to u pitanju, te je vrlo otvoren u vezi sa svojom zavisnošću, i to je sve što tražim od njega – ispričala je.

Podsećanja radi, Justin Bieber je ranije priznao da je prvi put probao marihuanu sa 13 godina, nakon čega je konzumirao i mnoge vrste droga. On je tada istakao kako mu je to bio beg od stvarnog života i tereta slave.

Kada imate nekoga tako jako mladog, moguće je da ima tu užasnu teskobu koja prođe nedijagnostikovana i vi ne znate šta zapravo osećate. Tada počnete sami da se lečite jer se tako osećate bolje. A to vam samo pomaže da ništa ne osećate – zaključila je Hailey.