VIP NEWS

“BOMBA” SPREMNA ZA BEOVIZIJU: Danijel Đurić odlučan da pokori Evropu! (FOTO+VIDEO)

Popularni pevač, Danijel Đurić siguran je da ima mega hit kojim može da osvoji celu Evropu, ukoliko ga Srbija pošalje na takmičenje za pesmu Evrovizije – Eurovision Song Contest.

Naime, Danijel polaže sve nade u pesmu “Bomba” koju je producirao njegov kolega Nikola Burovac sa kojom će, kako se nada, prvo pobediti na predstojecoj “Beoviziji“, a potom i na najvećem evropskom muzičkom takmičenju, koje će se održati sredinom maja sledeće godine u Rotterdamu u Holandijii.

Pored pesme “Bomba”, Đurić i Burovac spremili su i kompletan album pesama koji će uskoro ugledati svetlost dana kao prvi album grupe “Balkubano“, koji takođe spremaju za proboj na inostranu scenu.

“Bombu” ćemo pevati na srpskom jeziku, ali sa primesama džipsi muzike koja neverovatno doprinosi kompletnom utisku. Reakcije ljudi koji su čuli šta radimo i kako kombinujemo latino muziku sa najlepšim romskim melodijama su izuzetno lepe, tako da smo spremni da svoj rad predstavimo u Evropi i da je osvojimo – rekao je Danijel Đurić ne skirivajući velike ambicije i nove muzičke apetite.

Sredinom oktobra grupa “Balkubano” nastupila je na izboru za mis Srbije, gde je nagrađena ovacijama publike za obradu svetskog hita “Bamboleo” kojim su prezentovali šta rade i u kom pravcu idu.

Podsećanja radi, konkurs za Beoviziju, na kojoj se bira srpski predstavnik za Eurovision Song Contest 2020. godine, otvoren je od kraja avgusta, a trajaće do 15. novembra.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment