VIP NEWS

BUDUĆA MAMA SE PRIPREMA ZA NAJLEPŠU ŽIVOTNU ULOGU: Marijana Mićić zbog trudnoće pauzirala poslovne obaveze!

Popularna glumica, Marijana Mićić očekuje dete sa svoji dugogodišnjim partnerom, Milošem Marjanovićem, o čemu još uvek ne želi da govori javno so obzirom da je u ranoj trudnoći.

Pre nekoliko nedelja Marijana je zaintrigirala svoje pratioce na društvenim mrežama kada je pozirala sa prstenom na ruci za koji su mnogi posumnjali da je verenički, a sada je izvor blizak glumici otkrio i da čeka prvo dete sa dugogodišnjim partnerom Milošem Marjanovićem.

Marijana je vest o trudnoći poverila samo najbližim prijateljima, ali još nije spremna da informaciju podeli i sa javnosti. Prinova dolazi u odličnom trenutku, budući da su baš pre nepune tri sedmice, kada je fotografija s prstenom i nastala, proslavili osam godina veze – otkrio je izvor za magazin “Story”

Ona želi da svi poštuju njenu privatnost, jer je na početku trudnoće i ne želi o tome trenutno da priča za medije. Oseća se dobro, sve je podredila drugom stanju te pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu – kaže izvor blizak glumici.