LIFESTYLE

BURNE REAKCIJE NA NOVE PROMENE: Stižu potpuno novi Facebook i Instagram! (FOTO)

Facebook je danas održao tradicionalnu konferenciju F8 u San Hozeu u Kaliforniji, na kojoj je predstavio sve novine koje nas očekuju u aplikacijama ove kompanije.

Među njima je i dating opcija, što Facebook čini nalik Tinder-u, iako su prvi komentari da će se ovaj pokušaj “provodadžisanja” završiti neslavno po Facebook.

Opcija nosi naziv Secret Crush i omogućava korisnicima da izaberu devet osoba sa liste prijatelja koji im se dopadaju. Ako vas je bilo ko sa liste izabrao, dobićete notifikaciju. Ako ne, to će zauvek ostati tajna.

Dobar deo konferencije posvećen je i redizajnu Facebooka, kojim sada neće preovlađivati plava, već bela boja. Na prvi pogled izgleda poput Twittera, a portparol Facebooka istakao je da su novi dizajn napravili sa željom da bude svež, moderan i sličan onom na mobilnoj aplikaciji.

Facebook Messenger uskoro dobija aplikaciju i za Windows i Mac računare, kao i opciju za grupno gledanje video snimaka unutar Messengera.

Novine stižu i na Instagram: kamera je potpuno redizajnirana i ima nekoliko novih opcija, koje na prvi pogled deluju komplikovano. Novina je da će korisnici sada moći da kreiraju i jednostavne Instagram priče, bez mnogo muke.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment