VIP NEWS

ČESTI RASKIDI SU OJAČALI NJIHOV ODNOS: Hailey i Justin Bieber prvi put progovorili o problemima koji su imali pre braka! (VIDEO)

Planetarno popularni bračni par, Hailey i Justin Bieber prvi put su govorili o problemima koje su imali u vezi.

Naime, supružnici su juče premijerno predstavili reality seriju The Bieberskoja je deo Facebook video ponude, a u prvoj epizodi su govorili o raskidu i tome kako su uspeli da probleme reše i stignu do braka.

Njih dvoje su imali turbulentnu vezu punu raskida, ali poslednji put pomirili su se u junu 2018. godine, da bi se mesec dana kasnije verili. Venčali su se bez pompe već u septembru 2018. godine, okruženi prijateljima i porodicom.

U to vreme sam ti naneo mnogo bola, kako si uspela sve to da prebrodiš i da ponovo počneš da mi veruješ? –  upitao je Justin suprugu, dok su plovili jezerom. – Šta je te izvuklo iz toga, da li je to bira tvoja vera?

Hailey je odgovorila da je morala da “prežali” njihovu vezu nakon raskida i da ona i Justin nisu bili u dobrim odnosima.

Nisam se upustila u novu vezu ili nešto tome slično. Nisam tražila nekog da zameni tvoje mesto i da time ispunim prazninu. Pustila sam sve emocije na površinu. Kad izgubiš nekog ko ti je drag, moraš da tuguješ. Toliko si mi značio da mi u jednom trenutku nije bilo bitno da li smo u vezi ili smo samo blizu… želela sam da budemo jedno drugom u životu po svaku cenu – rekla je Hailey.

Nakon raskida, njih dvoje nisu komunicirali neko vreme, a Hailey je rekla da joj je to pomoglo da shvati da želi zapravo da bude sa Justinom.

Mnogo sam radila na sebi pre nego što smo se pomirili i do tada sam iskusila mnogo stvari. Znala sam šta želim, pa mi nije bilo važno da li ću ikada upoznati nekog drugog muškarca – objasnila je i dodala da je od zajedničkih prijatelja čula da se i Justin promenio.

Rekli su mi da radiš na sebi, da si zadovoljan sobom i bili su impresionirani tvojim načinom života. Nisi imao ni u jednom od tvojih tripova više – zaključila je.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment