VIP NEWS

DA LI VAM JE POZNATA: Pogledajte sa kojom devojkom Beca iz Fantastik benda pravi seksi selfi!

Fantastik bend polako, ali sigurno preuzima primat kada su u pitanju nastupi širom regiona i dijaspore, a samim tim postaju i najpopularniji bend na našoj estradi.

Činjenica da momci iz benda ne prepštaju ništa slučaju i da rade vrlo vredno i marljivo kada je u pitanju svaka nova pesma, doprinosi ite kako njihovoj popularnosti.Pesma koja će se vrlo brzo zavrteti u klubovima je njihova nova pesma pod nazivom „Sexi selfi“, a na snimanju spota pevač benda Beca, ponovo se našao u nezahvalnoj situaciji.

Spot je sniman tri dana na crnogorskom primorju i baš toliko je Beca bio okružen sa dvadeset manekenki, koliko ih je bilo u spotu.

Ipak, najviše selfija je uradio sa glavnom manekenkom Larom, a kakvi su selfi tačno u pitanju, najbolje ćete videti u spotu.

Ostalo nam je nepoznato da li je Beca sa nekom od lepotica uradio i neke dodatne seksi selfije u četiri zida, pa ko zna, možda uskoro saznamo i to.Do tada, uživajte uz njihovu novu pesmu, za čiji spot je iznajmljena skupocena jahta i vila sa bazenom na samoj litici, zbog čega je ekipa, pored devojka, dodatno morala biti oprezna .