HOROSKOP

Dnevni horoskop za 03. novembar!

Ovan

Najbolje bi bilo da više vremena provedete u prirodi. Družite se više sa prijateljima.

Uradite samo ono što morate.

Bik

Komunikativni ste. Imate dosta ideja i planova, ali budite konkretni i držite se obaveza koje su za danas neodložne. Moguć je kraći put.

Blizanci

Danas je sjajan dan za posao. Sve Vam ide od ruke. Potreba za hedonizmom je povećana, pa nađite više vremena za uživanje.

Rak

Sporiji ste nego inače. Nemojte se nervirati oko toga što Vam sve ne ide kako ste isplanirali. Budite prijatni prema članovima porodice.

Lav

Opterećeni ste obavezama koje niste završili. Nemojte sebi da pravite pritisak, nego se bolje organizujte. Posle posla provedite više vremena sa prijateljima.

Devica

Sve ide brže nego što ste očekivali. Zadovoljni ste ishodom rada. Potrudite se da se usredsredite na saradnju sa drugima. Moguć probem sa cirkulacijom.

Vaga

Zadovoljni ste kako Vam sve ide na poslu. Imate podršku kolega. Ne zapostavljajte porodicu zbog previše obaveza.

Škorpija

Danas je odličan dan za realizovanje novih ideja. Planirajte bolje svoje vreme. Poštujte rokove, jer nisu svi tolerantni.

Strelac

Imate višak energije. Bavite se sportom. Platite račune na vreme, budite odgovorni.

Jarac

Danas očekujte odličnu saradnju sa drugima. Potrudite se da pomognete nekom koliko možete. Ako ste u vezi, posvetite više pažnje partneru. Ako niste, možete upoznati neku prijatnu osobu koja može da Vam se dopadne.

Vodolija

Sporiji ste nego inače. Potrudite se da se odlično organizujete, da ne biste nešto zaboravili. Ne prejedajte se.

Ribe

Dobro se osećate. Pozitivni ste. Prijatelji mogu da Vam budu od pomoći u vezi sa obavezama, makar da Vam daju neki savet.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment