HOROSKOP

Dnevni horoskop za 13. mart!

Ovan

Komunikativni ste. Sjajno ste raspoloženi danas. Odličan je dan za stvaranje novih prijateljstava.

Bik

Moguć je priliv novca. Potrudite se da budite pozitivni i energični do kraja dana. Nervira Vas neka ženska osoba na poslu.

Blizanci

Napeti ste. Niste raspoloženi za druženje. Posvetite vreme sebi. Ne morate samo da radite.

Rak

Danas biste mogli da završite nešto što niste odradili do sad. Brže će Vam ići. Nemojte da se premarate, nego budite umereni u radu. Niste dobro raspoloženi.

Lav

Družite se više sa prijateljima. Idelan je dan za kompromise i nove kontakte. Napravite plan.

Devica

Imate neke obaveze oko posla, podelite ih na više delova. Potražite pomoć kolega, ako ne možete sami da uradite sve. Prijatelji Vam mogu dati dobre savete.

Vaga

Imate dosta ideja, ne znate šta Vam je primarno. Pokušajte da se fokusirate na jednu ideju, da ne rasipate pažnju na više strana. Fokus je jako bitan danas.

Škorpija

Strastveni ste. Potrudite se da provedete više vremena sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, bićete skloniji flertu.

Strelac

Partner je odlično raspoložen. Budite posvećeni partneru i pokušajte da provedete više vremena zajedno. Možete da ostvarite odličnu saradnju sa kolegama danas.

Jarac

Imate dosta obaveza, tako da je važno da se dobro organizujete, da ne biste kasnili u odrađivanju obaveza. Iskoristite popodne za odmor. Priliv novca je izvestan.

Vodolija

Okrenite se partneru. Danas je pravi dan za započinjanje novih planova. Budite agilni i vredni i sav taj trud će biti pohvaljen.

Ribe

Danas je dan za odmaranje. Nije vreme za završavanje nekih stvari, već za nove početke. Veoma ste strastveni.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment