HOROSKOP

Dnevni horoskop za nedelju, 10. 3. 2019.

Ovan

Trebalo bi da se opustite i da povedete više računa o sebi, a ne samo da mislite na posao. Napravite spisak za kupovinu. Ne premarajte se.

Bik

Imate odličnu intuiciju i danas bi trebalo da pratite svoj osećaj. Ne radite ništa što Vam se ne radi, ne viđajte se sa ljudima sa kojima ne želite. Izaberite neki drugi dan za donošenje bitnih odluka.

Blizanci

Imaćete potrebu da se družite, da sklapate nova prijateljstva. Zadržite neke probleme za sebe. Moguć je kraći put.

Rak

Želite da sve bude bolje organizovano, pa uzmite stvar u svoje ruke. Nervira Vas što su saradnici prilično haotični. Imate previše obaveza, pa ste pod stresom zbog toga.

Lav

Danas ćete imati neke nove ideje i tako otvoriti sebi šansu za napredovanje. Budite otvoreniji prema drugima. Dajte sebi malo oduška i odmarajte makar popodne.

Devica

Prilično ste napeti. Budite realni u vezi sa svojim potrebama, da ne biste napravili sebi problem sa finansijama. Platite račune na vreme.

Vaga

Danas ste skloni saradnji i veoma ste dobro raspoloženi. Bitno je da ne odlažete obaveze jer možete sebi napraviti problem. Budite vredni, a drugi ljudi mogu biti od pomoći.

Škorpija

Najbolje bi bilo da napravite neke promene na poslu. Razmislite šta stvarno želite. Ne uključujte previše emocije u rad.

Strelac

Pričljiviji ste nego inače. Skloni ste preteranom planiranju, ali nemate fokus. Usredsredite se na obaveze koje imate.

Jarac

Proverite da li ste platili sve račune i da li ste odradili sve obaveze koje ste planirali. Provedite više vremena sa porodicom, kod kuće.

Vodolija

Veoma ste komunikativni. Lako završavate sve obaveze i sve ide brže nego što ste planirali. Vidite se sa prijateljima ako imate vremena.

Ribe

Moguće su dobre vesti vezane za posao. Danas je dan za napredak i dobre prilike. Neke nove osobe Vam mogu biti od velike pomoći.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment