HOROSKOP

Dnevni horoskop za nedelju, 11. 8. 2019.

Ovan

Opterećeni ste poslom previše. Danas bi trebalo da se više posvetite zdravom načinu života. Pod pritiskom ste zbog obaveza koje imate.

Bik

Iskoristite dan za odmor i uživanje. Veoma Vam je aktivno polje putovanja, pa ni to neće biti loša odluka. Provedite više vremena sa porodicom, bilo da idete na put sa njima ili ne.

Blizanci

Završavajte obaveze u roku. Danas će Vam sve ići sporije nego obično. Mogući su iznenadni troškovi, pa bi trebalo da pripazite na izdatke.

Rak

Provedite više vremena sa prijateljima. Danas je odličan dan za druženje. Ne zapostavljajte partnera, ako ste u vezi. Ako ste slobodni, može doći do nekih promena u vezi sa osobom koju znate duže vreme.

Lav

Usporeni ste danas. Bilo bi dobro da isplanirate radni dan i da sve radite polako, jer su, u suprotnom, moguće greške.

Devica

Bavite se sportom ili makar šetajte više. Iskoristite dan za usavršavanje. Vidite se sa prijateljima sa kojima se niste videli odavno.

Vaga

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu veoma potrebne. Budite racionalniji. Skloni ste flertu.

Škorpija

Odlično se osećate. Sve Vam ide kako treba na poslu. Slobodni, možete upoznati neku osobu preko prijatelja, a zauzeti, trebalo bi da se posvetite više partneru.

Strelac

Odličan je dan za posao. Bitno je da se ne premarate. Moguć je povećan priliv novca.

Jarac

Veoma ste napeti danas i ne osećate se baš najbolje. Bitno je da se ne preforsirate na radnom mestu. Potrudite se da date sve od sebe da završite obaveze u roku, da ne biste imali neke veće probleme.

Vodolija

Moguća je iznenadna poseta gostiju. Ne osećate se baš dobro. Najradije biste odmarali danas.

Ribe

Komunikativni ste. Osećate se jako dobro. Možete se videti sa nekim prijateljima sa kojima se niste videli odavno. Prijaće Vam razgovor.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment