HOROSKOP

Dnevni horoskop za ponedeljak, 12. 8. 2019.

Ovan

Danas ćete lakše obavljati svoje obaveze i nećete biti napeti. Moraćete da budete vredni, da date svoj maksimum. Isplanirajte sve što morate i držite se plana rada.

Bik

Ako ste zauzeti, uživaćete danas sa partnerom. Slobodni, flert na poslu je moguć. Pomalo ste rasejani. Nemate fokus, pa će Vam biti potrebno više vremena da odradite sve što treba.

Blizanci

Posvetite dan poslu. Uozbiljite se iako Vam se ne radi. Potrudite se da završite započete obaveze.

Rak

Moguće su dobre vesti od saradnika. Danas je odličan dan za kompromise i dogovore sa svima, pa ništa ne odlažite ako možete da uradite do kraja dana. Platite račune na vreme.

Lav

Moguće je poboljšanje finansija. Odlično se osećate. Svi Vam izlaze u susret i mogu da budu od velike pomoći na poslu.

Devica

Danas se osećate veoma pozitivno. Imate plan i ne dopustite da Vas nešto poremeti. Imate višak energije, pa bi trebalo da se bavite sportom ili da šetate bar.

Vaga

Niste sigurni kako bi trebalo da se bolje organizujete da biste sve stigli da uradite na vreme. Popodne posvetite prijateljima ili partneru. To će Vam prijati.

Škorpija

Nemate previše posla i jako Vam prija to. Bilo bi dobro da poslušate neki dobar savet u vezi sa poslom. Moguć je kraći put. Veoma ste komunikativni danas i dobro raspoloženi.

Strelac

Imate dosta obaveza, a rokove treba da ispoštujete, što Vam može teško pasti. Ipak, pored svega, budite uporni. Ubrzajte se da biste sve stigli na vreme. Bićete zadovoljni ishodom na kraju dana.

Jarac

Samouvereni ste. Moguća je povišica ili iskoristite priliku za uvođenje promena na poslu. Nema razloga za brigu, ali treba da nađete vreme za privatni život.

Vodolija

Danas možete da dobijete informaciju o nekim promenama na poslu. Ne donosite na brzinu bitne odluke. Stavite sebe na prvo mesto.

Ribe

Romantični ste i skloni flertu. Osećate se odlično pored partnera. Bilo bi dobro da se ne opterećujete previše obavezama. Moguća je glavobolja.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment