HOROSKOP

Dnevni horoskop za utorak, 13. 8. 2019.

Ovan

Drugi ljudi su Vam od pomoći na radnom mestu. Bićete dobro raspoloženi i sve ćete završiti na vreme. Moguće su nove opcije za napredak na poslu.

Bik

Iznenadite voljenu osobu danas, pokažite joj svoja osećanja. Ako ste slobodni, veoma ste romantični i željni pažnje. Bilo bi dobro da se zbog posla upoznate malo bolje sa ljudima sa kojima radite.

Blizanci

Drugi Vas hvale zbog rezultata koje imate. Možete biti veoma ponosni na svoj uspeh. Koristite intuiciju da stvorite nove kontakte i da poboljšate odnose sa svima. Veoma ste pozitivni.

Rak

Danas ćete dobtii dobre vesti u vezi sa poslovnom saradnjom, koju očekujete duže vreme. Moguć je napredak. Bilo bi dobro da nađete malo vremena za druženje i uživanje.

Lav

Bilo bi dobro da se suzdržite od neprimerenih reakcija na poslu. Ma koliko da Vas neko iritira, zadržite to za sebe. Nećete biti na dobitku ako ulazite u rasprave. Napetost će biti manja na kraju dana.

Devica

Ako ste slobodni, danas biste mogli da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu. Zauzeti, ne plašite se da kažete šta Vam smeta kod partnera. Privedite zadatke do kraja na poslu.

Vaga

Danas imate previše obaveza i radićete više stvari. Potrudite se da se fokusirate na ono što je stvarno bitno, a ne započinjite ništa novo. Nekad je dobro da slušate sebe, naročito kada donosite odluke vezane za posao.

Škorpija

Organizacija je ključna stavka. Odlično se osećate. Ne dozvolite da Vam neko pravi pritisak na poslu. Popodne se družite malo više sa prijateljima.

Strelac

Iskoristite ovaj dan za zabavu i opuštanje. Potrebna Vam je relaksacija. Bićete zadovoljni dešavanjima na poslu jer je finansijska situacija dobra, a sve Vam ide od ruke na poslu.

Jarac

Slobodni, strastveni ste. Ako ste zauzeti, pokušajte da partneru stavite do znanja kakva su Vaša osećanja. Imaćete možda problem sa troškovima, pa bi bilo dobro da platite sve na vreme.

Vodolija

Trebalo bi da budete ljubazni prema drugima iako ste napeti. Ako ste zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom. Ako ste slobodni, preko posla možete upoznati zanimljivu osobu.

Ribe

Neka osoba sa kojom radite može da Vas sabotira u napredovanju. Dajte sve od sebe da biste završili na vreme obaveze. Bitno je da nekako uklopite privatne obaveze, da ne biste zapostavljali porodicu.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa… posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment