VIP NEWS

DO POSLEDNJEG DANA NIJE NI SLUTILA DA TO MOŽE DA JOJ SE DOGODI: Adele u suzama dan pred nastup otkazala koncertnu rezidenciju! (VIDEO)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, Adele je na žalost svojih fanova odložila celu koncertnu rezidenciju u Las Vegasu, samo 24 sata pre otvaranja.

Tako mi je žao, ali moj show nije spreman. Pola mog tima ima COVID i bilo je nemoguće završiti show – obratila se Adele kroz suze fanovima putem društvenih mreža, dodajući da su “kašnjenja u isporuci” takođe pokvarila njene planove.

Podsećanja radi, ona je 22. januara trebalo da održi prvi od 24 koncerta u Colosseum Caesars Palace u Las Vegasu.

Najavljen još krajem novembra, serijal koncerata pod nazivom “Weekends With Adele” trebao je da počne u petak 22. januara i da traje svakog vikenda do aprila.

Cena karata se kretala od 85 dolara do 685 dolara, a predviđalo se da će Adele zaraditi više od 650.000 dolara po nastupu, a ovo je trebalo da budu njeni prvi koncerti uživo posle pet godina.

Tokom svog govora na Instagramu, Adele je istakla kako je bila “budna 30 sati” pokušavajući da spasi produkciju, ali da joj je jednostavno “ponestalo vremena”.

Bilo je nemoguće završiti show – zaključila je ona.