INFO

DONIRAJ KRV ZA PRESTO: Gvozdeni Presto iz “Game of Thrones” u subotu stiže u Srbiju! (VIDEO)

Poslednja sezona serije Game of Thrones se bliži , a tim povodom u Beograd ovog vikenda stiže gvozdeni presto na kome su sedeli mnogi likovi iz popularne serije.

Likovi iz jedne od najpopularnijih serija u istoriji televizije, “Game of Thrones”, tokom prethodnih sedam sezona su mnogo puta krvarili zbog svoje borbe za Gvozdeni presto.

U okviru globalne inicijative “Doniraj krv za presto“, HBO u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Crvenim krstom Srbije poziva fanove serije i sve ostale zainteresovane građane da u susret finalnoj sezoni koja počinje 15. aprila učine isto, time što će se uključiti u akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Akcija će početi u subotu, 30. marta, na platou ispred Ušće Shopping Centra, gde će posetioci moći da doniraju krv od 10 do 17 časova.

Sve davaoce krvi očekuje poklon u vidu majice sa motivom iz serije, a tom prilikom će moći i da se fotografišu na čuvenom Gvozdenom prestolu, koji će tokom celog dana biti postavljen na platou. Presto će biti otvoren za fotografisanje svim posetiocima, dok će oni koji dobrovoljno daju krv imati prednost.

Pre nego što odlučite da date krv, proverite da li ispunjavate osnovne uslove. Nakon Beograda, u okviru akcije poklonima sa motivima iz “Game of Thrones” će u periodu od 1. do 5. aprila biti nagrađeni najhrabriji i najbrži fanovi koji doniraju krv u još 10 gradova u Srbiji, među kojima su Požarevac, Smederevo, Čačak, Valjevo, Kraljevo, Šabac, Petrovac, Loznica, Smederevska Palanka i Ub.

Premijera finalne sezone serije “Game of Thrones” biće 15. aprila, kada će prva epizoda biti dostupna putem HBO GO usluge, a istog dana će biti emitovana i na HBO kanalu – istovremeno sa američkom premijerom u 03.00h i ponovo u 20.00h.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment