VIP NEWS

DOSTA JOJ JE NAGAĐANJA: Hailey Bieber progovorila o sukobu sa Selenom Gomez! (FOTO)

Popularnoj manekenki i supruzi Justin Bieber-a, Hailey Bieber se smučilo da vodi izmišljene bitke, nastale na osnovu statusa na društvenim mrežama.

Naime, u intervjuu za britansko izdanje magazina Vogue, Hailey je ispričala koliko je frustrira činjenica da se stalno kreiraju izmišljeni sukobi i lažne drame na društvenim mrežama, kako bi se žene međusobno posvađale.

Mislim da su društvene mreže plodno tlo za toksičnost i ljudi izmišljaju sukobe između žena i pokušavaju da ih posvađaju i naprave priče koje jednostavno truju. Mislim da to treba da prestane – objasnila je 23-godišnja manekenka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

U intervjuu je dodala da voli kada žene pomažu drugim ženama i pozvala je zvezda da se ujedine u borbi protiv lažnih drama koje dominiraju internetom.

Nemojte da im dajemo razlog da dolivaju ulje na vatru, da stvaraju dramu i da budu neljubazni prema drugima – rekla je ona.

Ovim je Hailey indirektno prokomentarisala dramu koja se odigrala u oktobru, kada je Selena Gomez, bivša devojka njenog supruga objavila dve pesme koje navodno govore o njemu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Istovremeno, manekenka je tada na svom Instagramu objavila tekst iz numere I’ll Kill You, a fanovi su zaključili da je ovo bio direktan odgovor na pevačicine pesme, što je Hailey demantovala.

Prestanite sa glupostima, nema nikakvog “odgovora”. Ovo je potpuno sr*nje – napisala je Hailey tada na Instagramu, ali je ubrzo obrisala komentar.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment