VIP NEWS

DRAMA U POZORIŠTU: Doktori spašavali Slobodu Mićalović! (VIDEO)

Popularna glumica, Sloboda Mićalović je nedavno zaigrala na sceni Narodnog pozorišta u Užicu, gde je glumila scenu umiranja, dok su kolege oko nje stvarno delovali zabrinuto, a na scenu se u jednom trenutku popela doktorka iz publike da bi joj ukazala pomoć, prenose domaći mediji.

Naime, na predstavi druge takmičarske večeri Jugoslovenskog pozorišnog festivala, dok je puna sala bez daha pratila predstavu “Lorencačo” i gledala kako u jednoj sceni glumica Sloboda Mićalović maše rukama kao da joj nije dobro, pada, a prihvata je glumac Branislav Lečić, nastao je pravi haos. U tom momentu, publika se zabrinula i neki od njih ustali su i počeli da viču: – Nije joj stvarno dobro! Pomozite joj! – prenosi “Kurir”.

Kako navodi pomenuti list, na scenu je zatim iz publike izašla dr Mira Gavrić, načelnica neurologije u užičkoj bolnici, koja je želela da pomogne Slobodi, dok je dr Bogdan Damnjanović iz zadnjih redova stigao do pola sale.

Tada je jedan od glumaca zagrlio doktorku i pokazao joj kako sa mobilnog telefona čita tekst. Tek tada su doktori i zabrinuti Užičani iz publike shvatili da je to sve deo predstave.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment