OLD BUT GOLD

DUGA KOSA I PREPOZNATLJIVE LOKNE SADA SU PROŠLOST: Eva Mendes se odrekla svog zaštitnog znaka! (FOTO+VIDEO)

Neke holivudske dame, iako godinama ne menjaju svoju frizuru uvek izgledaju drugačije i zavodljivo. Jedna od njih je i slavna glumica, Eva Mendes (45).

Lokne, gusta i uvek savršeno isfenirana kosa godinama su bile zaštitni znak zanosne glumice. Međutim, ona je ipak odlučila da je vreme za promenu.

Naime, pre samo nekoliko dana Eva je na svom Instagram profilu objavila post, koji su mnogi prvo prokomentarisali kao šalu, ali ne zadugo.

Dakle… Moja kosa više ne izgleda ovako. Ali budimo iskreni, ni ja više ne izgledam ovako. Sa ljubavlju mogu da kažem da uskoro punim 46 godina. Baš sam otišla daleko ovog puta – prisetila se Eva svoje fotografije iz mlađih dana i dodala: – Nova, kraća, kosa dolazi uskoro!

Nakon toga, glumica je i čitavom svetu pokazala kako sada izgleda.

Duga kosa je zaista prošlost, ali Eva je ovog puta i više nego u trendu. Ona je izabrala popularni bob, a njena lepota još više je došla do izražaja. Iako se odlučila da svoju novu frizuru predstavi u opuštenijoj varijanti, gde nije “svaka dlaka na svom mestu”, glumica je ipak oduševila pratioce.

 

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment