VIP NEWS

DUGO JE BILA VEOMA ZATVORENA ZBOG TOGA: Demi Lovato otkrila nove detalje o svojoj seksualnosti! (FOTO+VIDEO)

Planetarna muzička zvezda, Demi Lovato definitivno je odlučila skroz da se ogoli i celu istinu o sebi i svom životu iznese u javnost.

Naime, tokom nedavnog gostovanja u jednom podcastu Demi je po prvi put otkrila da je panseksualnog opredeljenja, te da je privlače sve osobe, bez obzira na pol i rodni identitet.

Ona je istakla da zbog toga što je odrasla u konzervativnoj hrišćanskoj porodici, je oduvek imala problema da prihvati sopstvenu seksualnost.

U ovom trenutku želim da usvojim dete. Ne znam da li ću biti sa muškarcem, pa ne mogu da zamislim da sam trudna. U ovom trenutku moja seksualnost je fluidna, a zbog toga sam dugo bila veoma zatvorena – izjavila je Demi, koja je na pitanje novinara da li to znači da se identifikuje kao panseksualna osoba, odgovorila : – Da, panseksualna sam. Sve volim, zaista.

Podsećanja radi, pre nešto više od godinu dana, pevačica je otkrila da je biseksualka i da je to priznala i svojim roditeljima.

Još uvek otkrivam svoju seksualnost. Roditeljima nisam zvanično rekla da ću možda završiti sa ženom sve do 2017. godine. Taj trenutak je bio emotivan, ali i lep. Podržali su me – priznala je Demi tada.