VIP NEWS

DUGO JE UHODIO I PLANIRAO DA JE UBIJE: Kendall Jenner na meti psihopate!?

Najplaćenija manekenka današnjice i reality zvezda, Kendall Jenner našla se na meti izvesnog, Malik Bovkera, koji ju je dugo uhodio i planirao da je ubije. Nakon detaljne istrage on je zadržan u psihijatrijskoj ustanovi uz zabranu prilaska manekenki, stoji u sudskim dokumentima do kojih je došao TMZ.

Kako stoji u dokumentu, Bovker je izjavio kako je planirao da kupi ilegalno oružje i strelja Kendall Jenner, a zatim da izvrši samoubistvo.

Manekenka je istakla da nema nikakav odnos s tim muškarcem, kao i da ga nikad nije upoznala, tvrdeći da je bila posebno prestravljena činjenicom da želi da je ubije. Pored toga, Kendall je za američke medije naglasila da se plaši da će je on pronaći i nauditi joj kada bude pušten iz bolnice.

Ovaj muškarac se nalazi na privremenom zadržavanju u psihijatrijskoj jedinici lokalne bolnice, ali u bilo kojem trenutku može biti pušten.

Sudeći prema rečima službenika policijske stanice u Los Anđelesu, navodni napadač je nameravao da ubije Kendall jer, prema njegovom mišljenju, ne koristi svoju javnu platformu kako treba.

Zbog zabrane prilaska, muškarac ne sme da bude bliže od 100 metara od nje i njenog doma.