VIP NEWS

EMIR HABIBOVIĆ PRIZNAO: Ovo su najskuplje pesme na veseljima!

Kako vreme prolazi, Emir Habibović dobija pravu armiju obožavalaca, a njegove pesme se veoma visoko kotiraju na top listama širom regiona.Međutim, iako medju pevačima uglavnom vlada sujeta, Emir nema problema sa istom, pa namj e u jednom opuštenom razgovoru, priznao koje mu pesme najviše traže na nastupima i za koje daju najveći bakšiš.

Naime, Emir dosta radi privatna veselja, na kojima ne može svako raditi.Pored toga što za takva slavlja moraš biti dobar i kvalitetan pevač, repertoar kojim raspolažeš mora biti i raznoliki i veliki, pa pevači koji pevaju an njima, znaju i po nekoliko hiljada pesama.

„Istina je da nije lako raditi takva slavlja, ali je veliko zadovoljstvo biti deo istih, jer ako te neko pozove da mu ulepšaš najlepši dan u životu, bilo da je u pitanju venčanje, veridba ili rođendan i rođenje deteta, onda je sigurno da te ceni kao pevača.Ja imam tu čast da dosta radim takva veselja“-rekao nam je Emir.

Ono što je takođe poznato, kada su pomenuta veselja u pitanju je i da su honorari, ali i bakšiši na istima izuzetno dobri i veliki, što nam je Emir i potvrdio, otkrivši nam i za koju pesmu se dobijaju najveći bakšiši.

„Lepo se zaradi na takvim slavljima, ali tempo zna da bude baš težak, obzirom da one znaju trajati danima.Pored mojih pesma, koje mi uvek traže i daju dobre bakšiše, što mi je potvrda da sam izabrao prave pesme, najčešće traže Šabanove pesme, a za njegovu pesmu „Majko“ sam na jednom takvom slavlju dobio baš veliki bakšiš.kako mislim da ne treba pričati o ciframa, neću reći o kom iznosu se radi, ali je zaista u pitanju visoka cifra“-priznaje Emir.

Dobro plaćene pesme „Nisam ja čovek od pre“, „Prevara“ , „Volja Božija“ i „Navika“ će na Emirovim nastupima uskoro biti obogaćene i njegovim novim pesmama, za koje će tek dobiti dobar bakšiš, jer oni koji su imali prilike da ih čuju, kažu da će biti pravi hitovi.