VIP NEWS

EMOTIVNA ISPOVEST ATRAKTIVNE BLOGERKE: Kaitlynn Carter prvi put otkrila detalje veze sa Miley Cyrus! (VIDEO)

Atraktivna blogerka, Kaitlynn Carter, bivša devojka kontroverzne pevačice, Miley Cyrus, prvi put je javno progovorila o njihovoj kratkoj vezi.

Njih dve su vezu počele u julu, ubrzo nakon što je objavljeno da se Miley razvodi od Liam Hemsworth-a.

Kaitlyn je sve to zapisala u svojim memorima.

Prošlog jula otišla sam na odmor s prijateljicom, a onda sam shvatila da sam zaljubljena u nju. Nije bilo ovako jednostavno, naravno. Ali nije bilo ni previše komplikovano – napisala je.

Dodala je kako do tog putovanja nije ni znala da bi žena mogla da joj se svidi, ali onda je shvatila da zapravo nema tip.

Tada je rođena moja prva i jedina ljubav prema ženi. “Pala” sam na nju kao i što sam na jednog starijeg muškarca mnogo godina ranije. Bila je to slična sila prirode, nije trebalo mnogo da razmišljam. Dogodilo se i činilo se da je to prava stvar – napisala je i nastavila.

Gledajući na naše trogodišnje prijateljstvo, shvatila sam da me uvek privlačila na način na koji ostali prijatelji nisu, ali do tog putovanja nisam shvatila da je ta privlačnost romantična – priznala je.

Dok Kaitlynn i dalje ne zna hoće li se sada viđati s muškarcima ili ženama, Miley je svoj izbor napravila kada je započela vezu s dugogodišnjim prijateljem Cody Simpson-om.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment