VIP NEWS

EMOTIVNA PRIČA O PLIŠANOM MEDI UJEDINILA JAVNOST: Ryan Reynolds pomogao mladoj Kanađanki da pronađe uspomenu na pokojnu majku! (FOTO+VIDEO)

Prethodnih dana celu planetu je potresla priča Mare Soriano, dvadesetosmogodišnje devojke iz Vankuvera, koja je izgubila plišanog medu, koji za nju ima posebno značenje s obzirom da joj je to uspomena na pokojnu majku.

Naime, Marina majka Marilyn (53) umrla je 29. juna 2019. nakon teške borbe s rakom, a neposredno pre smrti, ćerki je poklonila plišanog medu sa snimljenom poslednjom porukom u kojoj joj kaže da se ponosi njom i da će je uvek voleti i čuvati.

U toku prošlonedeljne selidbe, Marin plišani meda je ukraden iz kombija, pored još nekoliko dragocenih predmeta.

Priča o nestalom medi se brzinom svetlosti proširila društvenim mrežama, nakon što su je objavili CBC i CNN.

Ovo je privuklo i pažnju američkog glumca Ryan Reynolds-a, koji je ponudio nagradu u iznosu od 5.000 dolara onom ko pronađe i vrati Mari uspomenu na majku.

Ubrzo nakon toga, u akciju su se uključili i glumci Dan Levy  i Zach Braff, kao i kanadski TV voditelj George Stroumboulopoulos i kompanija “KRAFT Peanut Butter” koji su ponudili još po 5.000 dolara poštenom nalazaču, pa je nagrada dostigla cifru od 15 hiljada dolara.

Mara Soriano se u sredu oglasila na Twitteru sa lepim vestima otkrivši da su joj “nepoznate dobre osobe vratile medu bez ijedne ogrebotine”, kao i da je “glasovna poruka neoštećena”.

Ovo mi znači mnogo. Mislila sam da ga više neću videti. Ovo je veliki grad i meda je mogao da bude na toliko raznih mesta… Potraga je bila poput pokušaja pronalaska igle u plastu sena. Sad kad sam ga dobila nazad, osećam se bolje. Svaki pogled na njega podseća me na to da će moja majka uvek biti sa mnom – napisala je ona.

Dvojica muškaraca koja su pronašla plišanog medu su rekli da su ga pronašli odbačenog u obližnjem parku.

Hvala svima koji su tražili. Hvala osobi koja ga je uzela što ga nije oštetila. Vankuver je sjajan – napisao je Ryan na Twitteru.

Mara je istakla da je razgovarala sa Ryan-om, George-om, kao i predstavnikom kompanije “Kraft Peanut Butter”, kako bi pošteni nalazači dobili punu novčanu nagradu.

Facebook Comments:

Add Comment

Click here to post a comment